Tuulisuojat

Tuulisuoja terassille kotiin tai yrityksille

Meiltä korkealaatuinen ja säänkestävä tuulisuoja, joka valmistetaan lasista ja alumiinista mittojen mukaan. Se voidaan toimittaa usein myös asennettuna. Lasinen terassin tuulisuoja sopii esimerkiksi vapaa-ajan asunnon parvekkeelle tai ravintolan terassille. Mekanismin avulla lasin voi nostaa ylös tuulensuojaksi tai laskea alas tyynemmällä kelillä. Lasin ansiosta maisema on kaiken aikaa näkyvissä!

Tutustu tuotteeseen

Lasikaide on kestävä tuulisuoja

Tukevarakenteinen ja helppokäyttöinen tuulisuoja nousee kevyesti ylös ja laskeutuu tarvittaessa ala-asentoon innovatiivisen vastapainomekanisminsa ansiosta. Lasikaide valmistetaan laminoidusta turvalasista eli kahden lasilevyn välissä on kalvo, joka sitoo lasit paikoilleen. Se toimii siis auton tuulilasin tavoin ja säilyttää muotonsa, vaikka se särkyisi. Nouseva elementti on puolestaan karkaistua turvalasia. Terassin tai parvekkeen tuulisuoja on huoltovapaa, turvallinen ja pitkäikäinen rakenne. Lasi ja alumiini ovat materiaaleina kestäviä, ja kaikki teräsosat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Kaikki muoviosat ovat pakkasenkestäviä. Lasikaide on huomaamaton, sillä se on kevytrakenteinen ja siitä näkyy läpi. Näin se säilyttää myös rakennuksen ilmeen entisellään.

Tilaa meiltä tuulisuoja terassille mittatilaustyönä

Tilaa meiltä lasikaide terassille tai parvekkeelle mittojesi mukaan toimitettuna. Jotta saat varmasti oikeanlaisen tuulisuojan, kannattaa olla ensimmäisenä yhteydessä asiantuntijoihimme puhelimitse 010 2799 930, sähköpostitse asiakaspalvelu@pihano.fi tai käymällä Tampereella toimipisteellämme. Meillä on showroomissa myös esillä terassin tuulisuoja, jota voi tulla katsomaan paikan päälle. Tarvitsemme etukäteistietoja paikasta, jotta tiedämme millaiset kiinnitykset lasikaide vaatii ja mitä elementtejä sen asentamiseen tarvitaan. Esimerkiksi merenrannalla on tuuliset olosuhteet, joten kaiteella on erilaiset vaatimukset kuin sisämaassa. Asiantuntijamme neuvovat mielellään ja toimittavat sitten mitat ja tiedot tehtaalle puolestasi.

Ota yhteyttä

Järjestys: