Garden lights

Titan Pylväsvalaisin LED kiviefekti vaalea

Tyyliä ja tunnelmaa itse asentamalla!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 124,90
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Jykevä Titan luo luonnollista ja lämmintä tunnelmaa ympäristöönsä. Titan on korkeampi versio Nepoksesta. Lämpimän valkoinen valo ja lohkopintainen valaisin sopivat hyvin yhteen. Kiinnitä maapiikillä maahan tai kiinteällä jalustallaan esimerkiksi kallioon.
 
Valaisimen lisäksi tarvitset aina muuntajan ja tarvittavat kaapelit.

Lue tästä miten valitset ja asennat oikeat Garden Lights-valaisimet helposti itse!
Garden Lights tuotevalikoimamme tarjoaa helpon ja turvallisen tavan toteuttaa näyttäviä pihapiirin valaistusratkaisuja itse asentamalla ilman sähköasentajaa.

12 voltin järjestelmä on helppo ja edullinen asentaa. Usein yksikin pistorasia riittää koko pihapiirin valaisemiseen. Kaapelointi on myös helppoa ja turvallista, riittää kun johdot on peitetty pinnan alle. Valaisimien tehosta riippuen kaapelointi voi olla jopa 80 metriä pitkä. Garden Lights ulkovalaistus on myös helposti muunneltavissa, maapiikkien ansiosta voit siirtää valaisimia tarpeen mukaan minne haluat.

Pihapiirin turvallisuus paranee entisestään liiketunnistimen tai hämäräkytkimen ansiosta ja kaukosäätimen avulla ohjaat helposti jopa yhdeksää erillistä ryhmää, kuten terassi, taka- tai etupihaa, kulkuväyliä, tunnelmavalaistusta tai miten ikinä haluat valaistuksesi ryhmittää.

 
Toimitusaika 3-5 vrk
Valonlähde vaihdettava LED 3x1W, lämmin valkoinen 3000K, 12V
Materiaali polyresin ja lasi
Väri vaalea kiviefekti
Mitat LEV 110, KORK 600 ja SYV 110 mm
Paino 7,2 kg
IP-luokitus IP44, roiskevesitiivis
Liitäntäkaapeli 2 metriä, SPT-1W
Sisältö toimitus sisältää valaisimen lisäksi maapiikin ja kiinnitystarvikkeet
Käyttöikä 10 000 tuntia
Takuu 3 vuotta (ei koske polttimoita)
Muuta 12 voltin valaisinjärjestelmän suunnittelet ja asennat itse helposti ja turvallisesti ilman sähköasentajan taitoja. Garden Lights takaa näyttävän pihavalaistuksen kotiin ja mökille. Sähköasentajaa ei tarvita, koska kaikki valaisimet, muuntajat ja kaapelit on itse kytkettävissä. Valaisimet hyödyntävät kestävää ja energiatehokasta LED-teknologiaa. Kaikilla Garden Lights tuotteilla on 3 vuoden takuu.
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.