Terassivarjot

Terassivarjot

Löydät markkinoiden laadukkaimmat terassivarjot niin yksityis- kuin ammattikäyttöönkin Pihanon valikoimasta. Tarjolla on yli 200 runkoväriä ja 100 kangasväriä, joista pystymme räätälöimään juuri sopivan tuotteen tarvittaessa myös mittojesi mukaan. Tutustu kattavaan valikoimaamme verkossa tai tule tutustumaan valikoimaan showroomiin Tampereelle! Autamme oikean tuotteen valinnassa.

Autamme asiakasta valinnassa

Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikeanlaisen terassivarjon, jotta kokonaisuus toimii toivotulla tavalla. Yleensä kotipihalle riittää pienikokoisempi ja kevytrakenteisempi malli, mutta tuulisempaan kohteeseen tai esimerkiksi ravintolan terassille suosittelemme tukevampia ratkaisuita. Pystymme toteuttamaan terassivarjot lähes missä koossa ja muodossa tahansa, asiakkaan mittojen mukaan. Terassivarjoja voidaan tarvittaessa varustaa myös led-valaistuksella tai säteilylämmittimillä, jolloin ilmapiiri tilassa on aina mahdollisimman miellyttävä.

Valikoimissamme on myös erilaisia jalustaratkaisuita, joista haarukoimme asiakkaan tarpeeseen sopivan. Tarjolla on esimerkiksi huomaamattomia maa-ankkureita, jonka voit helposti upotta betonivaluun tai terassin päälle sijoitettavia ratkaisuja. Meiltä saat myös aurinkopurjeet.

Materiaalit kestävää tekoa

Terassivarjot ovat usein kovassa käytössä ja sään armoilla, joten laatu on keskeinen osa onnistunutta valintaa. Pihanon varjot tulevat Euroopan johtavilta valmistajilta, joten tuotteet ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Laadukkaimmilla varjoilla on yleensä yli 8 vuoden käyttöikä.

Terassivarjojen rungot ovat pääsääntöisesti säänkestävää ja pitkäikäistä alumiinia. Valikoimissamme on myös kovapuurunkoisia varjoja, joilla saadaan esimerkiksi kotipihaan uudenlaista ilmettä. Varjoissa käytetään korkealaatuisia akryyli- tai polyesterikankaita, joiden värinkesto ja UV-suoja ovat omaa luokkaansa. Kankaan voi vaihtaa halutessaan myöhemmin, jolloin koko varjoa ei tarvitse uusia.

Järjestys: