Terassivarjot

Terassivarjot

Terassivarjo kotiin tai ravintolan terassille

Markkinoiden laadukkaimmat terassivarjot löydät Pihanosta. Maksuttoman suunnittelupalvelumme ansiosta saat juuri sellaisen varjon, josta olet aina haaveillut. Aurinkovarjo tuo iloa ja väriä terassille tai parvekkeelle. Ota yhteyttä ja sovi maksuton suunnittelu. Meillä on Suomen suurin ja laajin valikoima korkealaatuisia tuotteita!

Tutustu tuotteisiin

Räätälöitävä terassivarjo ammattikäyttöön tai kotipihalle

Olipa suunnitelmissasi kevyt aurinkovarjo tai tukevarakenteinen terassivarjo, löydät oikean vaihtoehdon meiltä. Runkorakenteessa suosimme alumiinia, sillä se on tukeva, pitkäikäinen, huoltovapaa ja säänkestävä materiaali. Kangas on markkinoiden parasta, 100-prosenttista läpivärjättyä akryylikangasta, joka ei haalistu (uv-suoja) ja kestää kosteutta. Valikoimissamme on myös ohuempia ja edullisempia kangasvaihtoehtoja esimerkiksi mökkikäyttöön. Terassivarjo räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valikoimissamme on lähes 200 erilaista runkoväriä ja kankaaseen lähes 100 eri värivaihtoehtoa. Lisäksi aurinkovarjoon saa lisäominaisuuksia, kuten led-valot, jotka toimivat kaukosäätimellä. Myös terassilämmittimen kaapelointi voidaan integroida varjon runkorakenteeseen. Varjon saa jalustalla tai maa-ankkurilla, jolloin maan pinnalle ei jää rakenteita ja lopputulos on sekä siisti että turvallinen.

Tilaa meiltä ravintolan terassivarjo tai aurinkovarjo kotiin

Räätälöitävät terassivarjot sopivat jokaiseen käyttötarkoitukseen ja ympäristöön. Meillä on kymmeniä erilaisia runkoratkaisuja ja varjokokoja riippuen siitä, kuinka tuulinen paikka on kyseessä. Jos kohde on tuulinen, runkorakenteen on oltava kestävämpi kun taas suojaisemmalla alueella kevytrakenteinen varjo riittää mainiosti. Asiantuntijamme auttavat oikeanlaisen aurinkovarjon valinnassa. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, niin kartoitamme yhdessä tarpeesi ja etsimme siihen parhaan ratkaisun. Voit myös tulla käymään Tampereella showroomissamme, jossa on esillä kaikki, mitä tunnelmalliselle kesäterassille voi tarvita!

Meidän kauttamme saat terassivarjot myös omalla painatuksella, esimerkiksi ravintolan logolla varustettuna. Käymme mahdollisuuksien mukaan paikan päällä (Tampereella ja lähiseudulla) kartoittamassa asiakkaan tarpeen ja kohteen ominaisuudet, jotta voimme tarjota parasta mahdollista varjoratkaisua. Suunnittelupalvelu onnistuu myös etänä valokuvien pohjalta.

Ota yhteyttä
Järjestys: