Terassilämmitin

Terassilämmitin

Terassilämmitin infrapunalla tuo lämpöä ja tunnelmaa

Terassilämmitin kannattaa valita laatuun ja lämmittimen suorituskykyyn panostaen. Valikoimastamme löydät tutkitusti suorituskykyisimmät terassilämmittimet, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun tilasi ja tarpeidesi mukaan. Kevyt, sähkökäyttöinen infrapunalämmitin on helppo asentaa terassille tai parvekkeelle, ja sitä voidaan pitää ulkona vuoden ympäri. Meiltä löytyy myös lasitettuun tilaan soveltuva, jalustallinen tai upotettava säteilylämmitin!

Kysy lisää terassilämmittimistä

Huipputehokas ja ympäristöystävällinen säteilylämmitin

SOLAMAGIC infrapunalämmitin on Saksassa valmistettu premium-luokan parveke- ja terassilämmitin, joka on huipputehokas ja ympäristöystävällinen. SOLAMAGIC säteilylämmitin on tutkitusti käyttökustannuksiltaan 90% edullisempi kuin kaasulämmitin ja suorituskyvyltään 42% suorituskykyisempi kuin muiden valmistajien tuotteet keskimäärin. SOLAMAGIC infrapunalämmitin on varustettu markkinoiden laajimmalla takuuajalla; 5 vuotta tai 10 000 tuntia. BASIC+ -sarjan takuu on 2 vuotta tai 7500 tuntia.

Terassilämmitin asennus

Terassilämmitin toimitetaan asennusvalmiina pakettina eli mukana tulee kannakkeet seinä- tai kattoasennusta varten. Infrapunalämmitin voidaan asentaa itse ilman sähköasentajaa, jollei tuotteessa erikseen mainita muuta.

Ota yhteyttä terassilämmittimistä

Infrapunalämmitin on helppo asentaa itse, sillä se on kevyt (vain noin 2-5 kg), ja sen voi kiinnittää helposti seinään tai kattoon. Sen jälkeen riittää, että töpseli on seinässä. Laite on huoltovapaa ja sitä voidaan säilyttää ulkona ympäri vuoden.

Jalustallinen lämmitinmalli

Valikoimissamme on myös jalustallisia vaihtoehtoja kohteisiin, joissa ei ole sopivaa kiinnityspaikkaa. Jalustallinen säteilylämmitin on kätevä myös siirreltävyytensä ansiosta. Lisäksi tarjoamme upotettavia malleja kohteisiin, joissa kaivataan viimeisteltyä ratkaisua. Näin terassilämmitin voidaan upottaa tyylikkäästi esimerkiksi kattorakenteisiin.

AIR-sarjan mallit lämmittävät ilmamassan kauttaaltaan, joten ne voidaan asentaa lasitetussa tai tuulensuojaisessa tilassa minne tahansa. Muiden terassilämmittimen kohdalla oikea suuntaus ja asennuskorkeus kannattaa ottaa tarkemmin huomioon, jotta esimerkiksi pöydän ääressä on optimaalinen lämpöteho. Tilaa meiltä juuri kohteeseesi sopiva infrapunalämmitin!

Lämmitinvalikoimamme

Meidän valikoimissamme on laaja kattaus eri värisiä ja tehoisia säteilylämmittimiä, jotka sopivat parvekkeelle tai terassille. Terassilämmitin voidaan räätälöidä ja optimoida asiakkaan tilan ja tarpeen mukaan, jotta terassikautta saadaan venytettyä mahdollisimman pitkäksi, jopa vuoden ympäri. 

Meillä on Tampereella Showroom, jossa on esillä suurin osa tuotteista. Jos siis haluat tutustua sähkökäyttöisiin infrapunalämmittimiin ja muihin laadukkaisiin terassitarvikkeisiimme ennen ostopäätöstä, tervetuloa pyörähtämään. 

Pyrimme pitämään yleisimpiä terassilämmittimiä varastossamme, jotta toimitukset saadaan lähtemään nopeasti, jopa seuraavana päivänä. Räätälöityjen lämmittimien toimituksessa menee luonnollisesti kauemmin, noin 4-8 viikkoa.

 

Järjestys: