Terassilämmittimet

Terassilämmittimet

Terassilämmitin tuo lämpöä ja tunnelmaa pitkälle syksyyn

Terassilämmitintä valittaessa kannattaa panostaa laatuun sekä lämmittimen suorituskykyyn. Meidän valikoimastamme löydät tutkitusti tehokkaimmat lämmittimet, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun tilan ja tarpeiden mukaan. Kevyt, sähkökäyttöinen terassilämmitin on helppo asentaa terassille tai parvekkeelle, ja sitä voidaan pitää ulkona vuoden ympäri! Meiltä myös lämmitin lasitettuun tilaan.

Huipputehokasta ja ympäristöystävällistä teknologiaa

SOLAMAGIC ECO+PRO terassilämmitin ja PREMIUM terassilämmitin perustuu ainutlaatuiseen,  huipputehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lämmitysteknologiaan nimeltään SOLAMAGIC No-glare. SOLAMAGIC terassilämmitin on käyttökustannuksiltaan 90% edullisempi kuin kaasulämmitin ja suorituskyvyltään 42% tehokkaampi kuin muiden valmistajien terassilämmittimet keskimäärin. SOLAMAGIC terassilämmitin on varustettu markkinoiden laajimmalla takuuajalla, 5 vuotta tai 10 000 tuntia. BASIC+ -sarjan terassilämmitin takuu on 2 vuotta tai 7500 tuntia. 

Infrapunalämmitin tuo lämpöä ja tunnelmaa

Terassilämmitintä valittaessa kannattaa panostaa laatuun sekä lämmittimen suorituskykyyn. Valikoimastamme löydät tutkitusti suorituskykyisimmät lämmittimet, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun tilasi ja tarpeidesi mukaan. Kevyt, sähkökäyttöinen infrapunalämmitin on helppo asentaa terassille tai parvekkeelle, ja sitä voidaan pitää ulkona vuoden ympäri. Meiltä myös lasitettuun tilaan soveltuvat sekä jalustalliset ja upotettavat säteilylämmittimet!

Huipputehokas ja ympäristöystävällinen säteilylämmitin

SOLAMAGIC infrapunalämmittimet ovat Saksassa valmistettuja premium-luokan terassi- ja parvekelämmittimiä, jotka ovat huipputehokkaita ja ympäristöystävällisiä. SOLAMAGIC infrapunalämmitin on tutkitusti käyttökustannuksiltaan 90% edullisempi kuin kaasulämmitin ja suorituskyvyltään 42% suorituskykyisempi kuin muiden valmistajien terassilämmittimet keskimäärin. SOLAMAGIC säteilylämmitin on varustettu markkinoiden laajimmalla takuuajalla; 5 vuotta tai 10 000 tuntia. BASIC+ -sarjan takuu on 2 vuotta tai 7500 tuntia.

Valitse oikea lämmitin ulkotilaasi

.

Järjestys: