Terassilämmitin

Terassilämmitin

Terassilämmitin tuo lämpöä ja tunnelmaa pitkälle syksyyn

Terassilämmitintä valittaessa kannattaa panostaa laatuun sekä lämmittimen suorituskykyyn. Meidän valikoimastamme löydät tutkitusti tehokkaimmat lämmittimet, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun tilasi ja tarpeidesi mukaan. Kevyt, sähkökäyttöinen terassilämmitin on helppo asentaa terassille tai parvekkeelle, ja sitä voidaan pitää ulkona vuoden ympäri! Meiltä myös lämmitin lasitettuun tilaan.

Tutustu valikoimaan

Huipputehokas ja ympäristöystävällinen säteilylämmitin

SOLAMAGIC ECO+PRO ja PREMIUM+ terassilämmittimet perustuvat huipputehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lämmitysteknologiaan. Kyseessä on kaikkein taloudellisin ja energiatehokkain tapa lämmittää terassia tai parveketta.

SOLAMAGIC infrapunalämmittimet ovat Saksassa valmistettuja premium-luokan terassi- ja parvekelämmittimiä, jotka ovat huipputehokkaita ja ympäristöystävällisiä. SOLAMAGIC infrapunalämmitin on tutkitusti käyttökustannuksiltaan 90% edullisempi kuin kaasulämmitin ja suorituskyvyltään 42% suorituskykyisempi kuin muiden valmistajien terassilämmittimet keskimäärin. SOLAMAGIC säteilylämmitin on varustettu markkinoiden laajimmalla takuuajalla; 5 vuotta tai 10 000 tuntia. BASIC+ -sarjan takuu on 2 vuotta tai 7500 tuntia.

Infrapunalämmitin tuo lämpöä pitkälle syksyyn

Terassilämmitintä valittaessa kannattaa panostaa laatuun sekä lämmittimen suorituskykyyn. Valikoimastamme löydät tutkitusti suorituskykyisimmät lämmittimet, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun tilasi ja tarpeidesi mukaan. Kevyt, sähkökäyttöinen infrapunalämmitin on helppo asentaa terassille tai parvekkeelle, ja sitä voidaan pitää ulkona vuoden ympäri. Meiltä myös lasitettuun tilaan soveltuvat sekä jalustalliset ja upotettavat säteilylämmittimet!

Asennuskorkeus

Oikea asennuskorkeus on tärkeä ottaa huomioon, jotta terassilämmittimen suorituskyky pääsee oikeuksiinsa. Jos laite asennetaan suositusta korkeammalle, sen lämmitysteho ei välttämättä riitä. Suositellut maksimiasennuskorkeudet: 1400 W: 2,1 metriä 2000 W: 2,5 metriä 2500 W: 2,8 metriä.

Näin asennus tapahtuu

Terassilämmittimet toimitetaan asennusvalmiina pakettina eli mukana tulee kannakkeet seinä- tai kattoasennusta varten. Lämmittimet voi asentaa itse ilman sähköasentajaa, jollei tuotteessa erikseen mainita muuta. Valikoimissamme on myös jalustallisia lämmittimiä kohteisiin, joissa ei ole sopivaa kiinnityspaikkaa. Jalustallinen ratkaisu on kätevä myös siirreltävyytensä ansiosta. Lisäksi tarjoamme upotettavia malleja kohteisiin, joissa kaivataan viimeisteltyä ratkaisua. Näin terassilämmitin voidaan upottaa tyylikkäästi esimerkiksi kattorakenteisiin. AIR-sarjan mallit lämmittävät ilmamassan kauttaaltaan, joten ne voidaan asentaa lasitetussa tai tuulensuojaisessa tilassa minne tahansa. Muiden lämmittimen kohdalla oikea suuntaus ja asennuskorkeus kannattaa ottaa tarkemmin huomioon, jotta esimerkiksi pöydän ääressä on optimaalinen lämpöteho.

Miten hinta määräytyy?

Mitä arvokkaampi terassilämmitin on, sen suorituskykyisempi se on. Arvokkaammat lämmittimet tuottavat enemmän lämpöä ja vähemmän punahehkua. Myös lisäominaisuudet nostavat laitteiden hintaa. Esimerkiksi ARC- ja BTC-merkityissä laitteissa on tehonsäätöominaisuus. ARC-laitteissa on kaukosäädin ja BTC-laitteissa bluetooth-ohjaus.

Terassilämmitin sulautuu ympäristöön

Meidän valikoimissamme on laaja kattaus eri värisiä ja tehoisia säteilylämmittimiä, jotka sopivat parvekkeelle tai terassille. Terassilämmitin voidaan räätälöidä ja optimoida asiakkaan tilan ja tarpeen mukaan, jotta terassikautta saadaan venytettyä mahdollisimman pitkäksi, jopa vuoden ympäri. Infrapunalämmitin on helppo asentaa itse, sillä se on kevyt (vain noin 2-5 kg), ja sen voi kiinnittää helposti seinään tai kattoon. Sen jälkeen riittää, että töpseli on seinässä. Laite on huoltovapaa ja sitä voidaan säilyttää ulkona ympäri vuoden.

Lämmitin lasitettuun tilaan

Lasitetun tilan lämmitin on oma tuotteensa, josta markkinoilla on innovatiivinen Solamagic AIR+-sarja. Etuna on, että se lämmittää kohteen, johon se on suunnattu, mutta lisäksi se lämmittää ympärillä olevan ilmamassan. Näin lämpö tuntuu miellyttävämmältä, sillä se ympäröi tilassa oleskelevat joka puolelta. Lasitetun tilan lämmittimissä, kuten muissakin terassilämmittimissämme lämpötilaa voi laitevalinnan mukaan säätää kaukosäätimellä tai Bluetooth-ohjattavissa malleissamme esimerkiksi omalla älypuhelimella tai tabletilla.

Tule tutustumaan lämmittimiin Tampereelle

Meillä on Tampereella Showroom, jossa on esillä suurin osa tuotteista. Jos siis haluat tutustua sähkökäyttöisiin infrapunalämmittimiin ja muihin laadukkaisiin terassitarvikkeisiimme ennen ostopäätöstä, tervetuloa pyörähtämään. Pyrimme pitämään yleisimpiä terassilämmittimiä varastossamme, jotta toimitukset saadaan lähtemään nopeasti, jopa seuraavana päivänä. Räätälöityjen lämmittimien toimituksessa menee luonnollisesti kauemmin, noin 4-8 viikkoa.


Ota yhteyttä
Järjestys: