Terassilämmittimet

Terassilämmittimet

Infrapunalämmitin tuo lämpöä ja tunnelmaa

Terassilämmitin kannattaa valita laatuun ja lämmittimen suorituskykyyn panostaen. Valikoimastamme löydät tutkitusti suorituskykyisimmät lämmittimet, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun tilasi ja tarpeidesi mukaan. Kevyt, sähkökäyttöinen infrapunalämmitin on helppo asentaa terassille tai parvekkeelle, ja sitä voidaan pitää ulkona vuoden ympäri. Meiltä myös lasitettuun tilaan soveltuvat sekä jalustalliset ja upotettavat säteilylämmittimet!

Huipputehokas ja ympäristöystävällinen säteilylämmitin

SOLAMAGIC infrapunalämmittimet ovat Saksassa valmistettuja premium-luokan terassi- ja parvekelämmittimiä, jotka ovat huipputehokkaita ja ympäristöystävällisiä. SOLAMAGIC infrapunalämmitin on tutkitusti käyttökustannuksiltaan 90% edullisempi kuin kaasulämmitin ja suorituskyvyltään 42% suorituskykyisempi kuin muiden valmistajien terassilämmittimet keskimäärin. SOLAMAGIC säteilylämmitin on varustettu markkinoiden laajimmalla takuuajalla; 5 vuotta tai 10 000 tuntia. BASIC+ -sarjan takuu on 2 vuotta tai 7500 tuntia.

Terassilämmitin asennus

Terassilämmitin toimitetaan asennusvalmiina pakettina eli mukana tulee kannakkeet seinä- tai kattoasennusta varten. Lämmittimet voi asentaa itse ilman sähköasentajaa, jollei tuotteessa erikseen mainita muuta. 

Valikoimissamme on myös jalustallisia infapunalämmittimiä kohteisiin, joissa ei ole sopivaa kiinnityspaikkaa. Jalustallinen säteilylämmitin on kätevä myös siirreltävyytensä ansiosta. Lisäksi tarjoamme upotettavia malleja kohteisiin, joissa kaivataan viimeisteltyä ratkaisua. Näin terassilämmitin voidaan upottaa tyylikkäästi esimerkiksi kattorakenteisiin.

AIR-sarjan mallit lämmittävät ilmamassan kauttaaltaan, joten ne voidaan asentaa lasitetussa tai tuulensuojaisessa tilassa minne tahansa. Muiden lämmittimen kohdalla oikea suuntaus ja asennuskorkeus kannattaa ottaa tarkemmin huomioon, jotta esimerkiksi pöydän ääressä on optimaalinen lämpöteho. Tilaa meiltä juuri kohteeseesi sopiva terassilämmitin!

 

Järjestys: