Solamagic

Terassilämmitin Solamagic 2500 PREMIUM BTC Bluetooth

Viihdy ulkona!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 999,00 99900
Alk. 41,62 € / kk
Määrä: kpl

Tiedostot

Terassilämmittimien lippulaiva! Huipputehokas, 2500W Solastar III -lämpöelementti tuottaa valtavan lämpöefektin. Lämpöä voit kontrolloida omalla älypuhelimella tai tabletillasi Bluetoothin välityksellä. Tilaa markkinoiden paras Solamagic terassilämmitin! Soveltuu myös korkeampiin tiloihin. Lataa vain maksuton applikaatio AppStoresta tai GooglePlay:sta ja viihdy!
 
Maksuton toimitus!

TUOTE ESILLÄ PIHANO SHOWROOM TAMPERE

Toimitusaika 1-2 viikkoa
Toimitussisältö 1 kpl Solamagic 2500 PREMIUM BTC (lisäksi tarvitset älypuhelimen ja Solamagic X heatlinks -sovelluksen)
Ohjaus älypuhelimella tai tabletilla, Solamagic BlueTwo (Bluetooth 4.0) kautta
Lämmitysteho 0-2500W
Mitat LEV 866, KORK 92, SYV 200 mm
Mitat kannakkeen kanssa LEV 866, KORK 217, SYV 200 mm
Liitäntä IP65, 230V, Pistotulppa, Kaapelin pituus 180 cm
Asennustapa seinään, kattoon
Takuu 5 vuotta / 10 000 h
Paino 5,15 kg
Merkinnät CE-merkintä, TUV-hyväksytty
Teknologia Solamagic Soft-start –käynnistys vähentää kuormitusta kytkettäessä virta laitteeseen sekä säästää samalla lampun käyttöikää.
Huippukehittynyt Solamagic Ultra No-glare –teknologia vähentää infrapunalämmittimen tuottamaa punertavaa hehkua jopa 90 % verrattuna tavalliseen lämmittimeen. Kaikki verkkokauppamme Solamagic –lämmittimet on varustettu No-glare –tekniikalla.
Kulmansäätö +0-45 astetta
Käyttöympäristö terassit, parvekkeet, markiisit, terassivarjot, autotallit, pihavajat, kesämökit, varastotilat, torikojut, ravintoloiden ja hotellien terassit ja sisäänkäynnit, odotustilat, teollisuushallit, sisäänkäynnit, lastausalueet, rakennustyömaat, harrastetilat, työpajat, camping, karavaanarit, navetat, autokorjaamot
Valmistusmaa Saksa
Suojaetäisyydet lämmittimen ulkopinnoista
Asennuskorkeus min. 1800 mm
Etäisyys pistorasiaan min. 100 mm
Etäisyys sivuseinään min. 350 mm
Etäisyys kattoon seinäasennuksessa min. 350 mm
Maahantuoja Solamagic Scandinavia Finland / Pihano Oy
Tekninen tuki ja lisätiedot asiakaspalvelu@pihano.fi tai 010 2799 930
Solamagic Premium -sarjan terassilämmitintä voit halutessasi ohjata ohjausyksiköllisen version kanssa kaukosäätimellä. Uusinta teknologiaa edustaa Solamagicin ainutlaatuinen Bluetooth -teknologia, jonka hankkimalla voit ohjata lämmitintäsi älypuhelimella! Lataa vain maksuton applikaatio AppStoresta tai Google Play:sta! Premium 2500W -perusmallissa ei ole virtakatkaisijaa.

 

 


 

Pihanon maahantuomat Solamagic infrapunalämmittimet ovat Saksassa valmistettuja premium-luokan terassi- ja parvekelämmittimiä. Tuotteet soveltuvat ulkotilojen lisäksi käytettäväksi myös erilaisissa sisätiloissa. Solamagic lämmittimien energiatehokkuutta kuvaa hyvin se, että 96 % energiankulutuksesta on lämpösäteilyä.

Solamagic lämmittimissä ei ole esilämmitysvaihetta, koska lämmitin tuottaa lämpöä täydellä teholla välittömästi laitteen päällekytkennästä. Solamagic lämmittimet lämmittävät vain kohteita ilmamassan sijaan. Tämän ansiosta Sinun ei tarvitse odottaa terassin tai parvekkeen lämpenemistä, vaan pääset nauttimaan kotoisasta ja lämpimästä ilmapiiristä silloin kun haluat.

Monipuolisten lisävarusteiden sekä kiinnikkeiden ansiosta käyttö ja asennus on helppoa ja turvallista. Lämmittimestä saat siirrettävän, lisävarusteena saatavan, tukevan Tripod-kolmijalan ansiosta ja kaukosäätimen avulla käyttö on miellyttävää ja helppoa.

Pirkanmaan alueella voit sopia Pihanon Kotiesittelystä, jolloin saat helposti ja nopeasti juuri oikean Solamagic lämmittimen kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös julkisiin tiloihin haluamassasi RAL-sävyssä.

Huolehdi asennusetäisyyksistä ja lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Lisätietoja saat helposti Pihanon Asiakaspalvelusta.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.