Solamagic

Terassilämmitin Solamagic 2000 PREMIUM LEDPRO DUO BTC Bluetooth

Tunnelma terassilla on aina miellyttävä!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1299,00 129900
Alk. 54,12 € / kk
Määrä: kpl

Tiedostot

Solamagic Premium 2000 LEDPRO DUO BTC -säteilylämmittimessä voit säätää langattomasti lämpöä, valoa sekä värilämpötilaa omalla älypuhelimellasi. Luo terassille tai parvekkeelle aina miellyttävä ilmapiiri. Tyylikäs design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu. Lämmittää taloudellisesti jopa 17 neliömetrin tilan!
 
 
Toimitussisältö 1 kpl Solamagic 2000 Premium –lämmitin
LEDPRO DUO -moduulit
Toimitusaika vahvistetaan erikseen
Lämmitysteho säädettävissä 0-2000W
Valaistus himmennettävä LEDPRO DUO 2x2x3W DUOLED
Ohjaus Omalla älypuhelimella Bluetoothin välityksellä.
tehonsäätö 33 / 50 / 66 / 100 %
Lämmittimien ohjaus joko yhdessä tai erikseen.
Valaistusvoimakkuus Säteilylämmitin: 55-60 lux/kW/m2
Valaistusvoimakkuus LEDPRO DUO: Kirkkaus ja värilämpötila säädettävissä 2200-5500K
Mitat LEV 754, KORK 200, SYV 92 mm
Mitat kannakkeen kanssa LEV 754, KORK 200, SYV 231 mm
Liitäntä IPX4/X5, 230V, Pistotulppa, Kaapelin pituus 250 cm
Asennustapa seinään, kattoon, Solamagic jalustaan
Takuu 5 vuotta / 10 000 h
Paino 5,97 kg
Merkinnät CE-merkintä, TUV-hyväksytty
Teknologia Solamagic Soft-start –käynnistys vähentää kuormitusta kytkettäessä virta laitteeseen sekä säästää samalla lampun käyttöikää.

Huippukehittynyt Solamagic No-glare –teknologia vähentää infrapunalämmittimen tuottamaa punertavaa hehkua jopa 90 % verrattuna tavalliseen lämmittimeen. Solamagic LEDPRO -teknologia
Kulmansäätö +0/-45 astetta
Käyttöympäristö terassit, parvekkeet, markiisit, terassivarjot, autotallit, pihavajat, kesämökit, varastotilat, torikojut, ravintoloiden ja hotellien terassit ja sisäänkäynnit, odotustilat, teollisuushallit, sisäänkäynnit, lastausalueet, rakennustyömaat, harrastetilat, työpajat, camping, karavaanarit, navetat, autokorjaamot
Valmistusmaa Saksa
Suojaetäisyydet lämmittimen ulkopinnoista
Asennuskorkeus min. 1800 mm
Etäisyys pistorasiaan min. 100 mm
Etäisyys sivuseinään min. 350 mm
Etäisyys kattoon seinäasennuksessa min. 350 mm
Maahantuoja Pihano Oy
Tekninen tuki ja lisätiedot asiakaspalvelu@pihano.fi tai 010 2799 930

Solamagic Premium -sarjan terassilämmitintä voit aina ohjata laitteessa sijaitsevalla virtakytkimellä tai lisävarusteena saatavan Ohjausyksikön kanssa kaukosäätimellä. Uusinta teknologiaa edustaa Solamagicin ainutlaatuinen Bluetooth -teknologia, jonka hankkimalla voit ohjata lämmitintäsi älypuhelimella! Lataa vain maksuton applikaatio AppStoresta tai Google Play:sta!
Pihanon maahantuomat Solamagic infrapunalämmittimet ovat Saksassa valmistettuja premium-luokan terassi- ja parvekelämmittimiä. Tuotteet soveltuvat ulkotilojen lisäksi käytettäväksi myös erilaisissa sisätiloissa. Solamagic lämmittimien energiatehokkuutta kuvaa hyvin se, että 96 % energiankulutuksesta on lämpösäteilyä.

Solamagic lämmittimissä ei ole esilämmitysvaihetta, koska lämmitin tuottaa lämpöä täydellä teholla välittömästi laitteen päällekytkennästä. Solamagic lämmittimet lämmittävät vain kohteita ilmamassan sijaan. Tämän ansiosta Sinun ei tarvitse odottaa terassin tai parvekkeen lämpenemistä, vaan pääset nauttimaan kotoisasta ja lämpimästä ilmapiiristä silloin kun haluat.

Monipuolisten lisävarusteiden sekä kiinnikkeiden ansiosta käyttö ja asennus on helppoa ja turvallista. Lämmittimestä saat siirrettävän, lisävarusteena saatavan, tukevan Tripod-kolmijalan ansiosta ja kaukosäätimen avulla käyttö on miellyttävää ja helppoa.

Pirkanmaan alueella voit sopia Pihanon Kotiesittelystä, jolloin saat helposti ja nopeasti juuri oikean Solamagic lämmittimen kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös julkisiin tiloihin haluamassasi RAL-sävyssä.

Huolehdi asennusetäisyyksistä ja lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Lisätietoja saat helposti Pihanon Asiakaspalvelusta.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.