Solamagic

Terassilämmitin Solamagic 2000 PREMIUM BTC Bluetooth

Säädä lämpötila aina sopivaksi!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 899,00 89900
Alk. 37,46 € / kk
Määrä: kpl

Tiedostot

Terassilämmitin erittäin suurella lämpöefektillä! Ohjaa omalla älypuhelimella tai tabletilla, Bluetoothin välityksellä. Tyylikäs design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu. Maksuton toimitus ja 5 vuoden takuu! Lataa vain maksuton Solamagic X heatlinks -applikaatio AppStoresta tai GooglePlay:sta ja viihdy!

Maksuton toimitus ja 5 vuoden takuu!

TUOTE ESILLÄ PIHANO SHOWROOM TAMPERE
 
 
 
Esitemateriaali Solamagic PREMIUM+
Tuotekortti ja suojaetäisyydet
Testivoittaja
Toimitussisältö 1 kpl Solamagic S1 2000
1 kpl Bluetooth Ohjausyksikkö (lisäksi tarvitset älypuhelimen ja Solamagic X heatlinks -sovelluksen)
Ohjaus älypuhelimella tai tabletilla, Solamagic BlueTwo (Bluetooth 4.0) kautta
Lämmitysteho 0-2000W, tehonsäätö 0-33-66-100%
Toimitusaika 3-10 vrk
Mitat LEV 635, KORK 200, SYV 92 mm
Mitat kannakkeen kanssa LEV 635, KORK 200, SYV 265 mm
Liitäntä IP25, 230V, Pistotulppa, Kaapelin pituus 250 cm
Asennustapa seinään, kattoon, tripod
Takuu 5 vuotta / 10 000 h
Paino 3,0 kg
Merkinnät CE-merkintä, TUV-hyväksytty
Teknologia Solamagic Soft-start –käynnistys vähentää kuormitusta kytkettäessä virta laitteeseen sekä säästää samalla lampun käyttöikää.

Solamagic No-glare –teknologia vähentää infrapunalämmittimen tuottamaa punertavaa hehkua jopa 90 % verrattuna tavalliseen lämmittimeen. Kaikki verkkokauppamme Solamagic –lämmittimet on varustettu No-glare –tekniikalla.
Kulmansäätö +/- 45 astetta
Käyttöympäristö terassit, parvekkeet, markiisit, terassivarjot, autotallit, pihavajat, kesämökit, varastotilat, torikojut, ravintoloiden ja hotellien terassit ja sisäänkäynnit, odotustilat, teollisuushallit, sisäänkäynnit, lastausalueet, rakennustyömaat, harrastetilat, työpajat, camping, karavaanarit, navetat, autokorjaamot
Valmistusmaa Saksa
Suojaetäisyydet lämmittimen ulkopinnoista
Asennuskorkeus min. 1800 mm
Etäisyys pistorasiaan min. 100 mm
Etäisyys sivuseinään min. 350 mm
Etäisyys kattoon seinäasennuksessa min. 350 mm
Maahantuoja Pihano Oy
Tekninen tuki ja lisätiedot asiakaspalvelu@pihano.fi tai 010 2799 930
Solamagic S1 Premium -sarjan terassilämmitintä voit aina ohjata laitteessa sijaitsevalla virtakytkimellä tai lisävarusteena saatavan Ohjausyksikön kanssa kaukosäätimellä. Uusinta teknologiaa edustaa Solamagicin ainutlaatuinen Bluetooth -teknologia, jonka hankkimalla voit ohjata lämmitintäsi älypuhelimella! Lataa vain maksuton applikaatio AppStoresta tai Google Play:sta!
Pihanon maahantuomat Solamagic infrapunalämmittimet ovat Saksassa valmistettuja premium-luokan terassi- ja parvekelämmittimiä. Tuotteet soveltuvat ulkotilojen lisäksi käytettäväksi myös erilaisissa sisätiloissa. Solamagic lämmittimien energiatehokkuutta kuvaa hyvin se, että 96 % energiankulutuksesta on lämpösäteilyä.

Solamagic lämmittimissä ei ole esilämmitysvaihetta, koska lämmitin tuottaa lämpöä täydellä teholla välittömästi laitteen päällekytkennästä. Solamagic lämmittimet lämmittävät vain kohteita ilmamassan sijaan. Tämän ansiosta Sinun ei tarvitse odottaa terassin tai parvekkeen lämpenemistä, vaan pääset nauttimaan kotoisasta ja lämpimästä ilmapiiristä silloin kun haluat.

Monipuolisten lisävarusteiden sekä kiinnikkeiden ansiosta käyttö ja asennus on helppoa ja turvallista. Lämmittimestä saat siirrettävän, lisävarusteena saatavan, tukevan Tripod-kolmijalan ansiosta ja kaukosäätimen avulla käyttö on miellyttävää ja helppoa.

Pirkanmaan alueella voit sopia Pihanon Kotiesittelystä, jolloin saat helposti ja nopeasti juuri oikean Solamagic lämmittimen kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös julkisiin tiloihin haluamassasi RAL-sävyssä.

Huolehdi asennusetäisyyksistä ja lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Lisätietoja saat helposti Pihanon Asiakaspalvelusta.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.