Solamagic

Terassilämmitin Solamagic 2000 ECO+ PRO BTC Bluetooth

BLUETOOTH ohjattava!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 749,00 74900
Alk. 31,21 € / kk
Määrä: kpl

Tiedostot

Solamagic esittelee ensimmäisenä ja ainoana maailmassa Bluetooth 4.0 ohjattavan terassilämmittimen. Suorituskykyinen terassilämmitin, jonka tehoa voit säätää omalla älypuhelimellasi. Terassilämmittimen ohjaus tapahtuu suoraan puhelimen ja lämmittimen välillä ilman internet -yhteyttä. Lataa vain maksuton applikaatio AppStoresta tai GooglePlay:sta ja viihdy!

Maksuton toimitus, tilaa heti!

TUOTE ESILLÄ PIHANO SHOWROOM TAMPERE
SOLAMAGICin ainutlaatuinen lämmitysratkaisu perustuu aina uusimpaan ja ympäristöystävällisimpään infrapunateknologiaan, joka tarkoittaa tehokasta, mutta edullista lämmitystä.
Itse asiassa SOLAMAGIC -säteilylämmittimien hyödyntämä teknologia on kaikkein edullisin lämmitystapa ulkotiloissa.
 
SOLAMAGIC tarjoaa laajan valikoiman lämmitysratkaisuja erilaisiin käyttötarpeisiin. SOLAMAGIC lämmittimet on kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Saksassa ja ainoana infrapunalämmitinvalmistajana maailmassa SOLAMAGIC säteilylämmittimille on myönnetty, korkean laadun merkiksi TÜV -hyväksyntä.
SOLAMAGIC ECO+PRO -lämmittimillä on täysin poikkeuksellinen, 5 vuoden takuu ja BASIC+ -sarjan lämmittimillä 2 vuoden takuu.
 
SOLAMAGIC säteilylämmitin tuottaa samankaltaista lämpöä kuin aurinko – tietysti ilman haitallisia UVA ja UVB -säteitä. Lämmittimen tuottama lämpösäteily lämmittää tehokkaasti vain sen vaikutusalueella olevia kohteita ja tästä syystä lämpö ei haihdu ylöspäin eikä tuuli vie sitä mukanaan, kuten lämpöpatteria tai kaasulämmitintä käyttäessä. Koska SOLAMAGIC -lämmittimien käyttö perustuu sähköenergiaan, saavutetaan täysi lämpöteho vain yhdessä sekunnissa.
Käynnistä lämmitin vasta silloin, kun tarvitset lämpöä ja sammuta lämmitin, kun et enää tarvitse lämpöä. Näin säästät sekä lompakkoasi että ympäristöäsi turhalta energiankäytöltä.
 
Esitemateriaali Solamagic ECO+PRO
Testivoittaja
Toimitussisältö 1 kpl Solamagic 2000 ECO+PRO BTC (lisäksi tarvitset älypuhelimen ja maksuttoman Solamagic X heatlinks applikaation)
Ohjaus älypuhelimellasi, Solamagic BlueTwo (Bluetooth 4.0) kautta
Toimitusaika 1-2 viikkoa
Lämmitysteho säädettävä 0-2000W
Lämmitysala jopa 17 m2
Materiaalit Säänkestävä alumiini ja ruostumaton teräs
Pintakäsittely Pulverimaalattu, vahva korroosionsuoja
Mitat ilman kiinnikettä LEV 516, KORK 176, SYV 110 mm
Liitäntä IPX5, 230V, Pistotulppa, Kaapelin pituus 180 cm
Asennustapa seinään, kattoon, jalustaan
Takuu 5 vuotta / 10 000 h
Paino 3,8 kg
Merkinnät CE-merkintä, TUV-hyväksytty
Teknologia Kaikki verkkokauppamme Solamagic –lämmittimet on varustettu uudella, uniikilla ja ympäristöystävällisellä Solamagic No-glare –tekniikalla. Solamagic No-glare –teknologia vähentää infrapunalämmittimen tuottamaa punertavaa hehkua jopa 90 % verrattuna tavalliseen lämmittimeen.
Kulmansäätö 30 astetta
Käyttöympäristö terassit, parvekkeet, markiisit, terassivarjot, autotallit, pihavajat, kesämökit, varastotilat, torikojut, ravintoloiden ja hotellien terassit ja sisäänkäynnit, odotustilat, teollisuushallit, sisäänkäynnit, lastausalueet, rakennustyömaat, harrastetilat, työpajat, camping, karavaanarit, navetat, autokorjaamot
Valmistusmaa Saksa
Suojaetäisyydet lämmittimen ulkopinnoista
Suositeltu asennuskorkeus 1,8-2,5 metriä
Etäisyys pistorasiaan min. 100 mm
Etäisyys sivuseinään min. 300 mm
Etäisyys kattoon seinäasennuksessa min. 300 mm
Maahantuoja Pihano Oy
Tekninen tuki ja lisätiedot asiakaspalvelu@pihano.fi tai 010 2799 930
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.