SOLAMAGIC - Millainen on laadukas ja suorituskykyinen terassilämmitin?

MIKSI SOLAMAGIC?

Esittelemme tässä 12 tärkeää syytä, miksi on perusteltua valita ulkolämmitysratkaisuksi saksalainen SOLAMAGIC.

Tutustu TÄSTÄ koko valikoimaan.

1. Edullinen käytössä

SOLAMAGIC on käyttökustannuksiltaan markkinoiden edullisin ulkolämmityslaite. SOLAMAGIC-lämpösäteilijän aiheuttamat käyttökustannukset ovat vain n. 0,38 € tunnissa sen lämmittäessä jopa 17 m² suuruisen alueen (2000W lämmitin). Vain yhdellä eurolla viihdyt siis ulkotiloissasi 3-4 tuntia pidempään myös viileämpänä päivänä.

2.  Säästää energiaa

SOLAMAGIC-terassilämmitin muuntaa mallista riippuen jopa 96-99 % sähköstä lämmöksi. Tällöin energiaa säästetään jopa 65 % muihin ulkolämmitysratkaisuihin verrattuna. 

3.  Ympäristöystävällinen

SOLAMAGIC-lämpösäteilijät perustuvat SOLAMAGICin patentoituun Ultra No-glare® sekä SOLAMAGIC Wave® teknologiaan, jotka ovat kaikkein ympäristöystävällisimmät ratkaisut ulkoalueiden lämmitykseen. Ei suoria hiilidioksidipäästöjä.

4.  Helppokäyttöinen

Töpseli seinään ja lämmitin lämmittää! Osa SOLAMAGIC-malleistamme on saatavilla myös tehonsäädöllä ja kauko-ohjauksella varustettuna. Virran päällekytkentä on siis äärimmäisen helppoa ja turvallista.

5.  Vähemmän punertavaa valoa

SOLAMAGIC Ultra No-Glare® -teknologiaa hyödyntävät lämpölamput lähettävät jopa 90 % vähemmän valoa kuin perinteiset infrapunalämpölamput. Lämpösäteilijästä ei lähde lähes lainkaan punaista hehkua, mikä lisää sen käyttömuka-vuutta. SOLAMAGIC AIR+ sarjan lasiterassilämmitin ei valaise lainkaan.

6.  Tehokas lämpö ilman lämmönhukkaa

SOLAMAGIC-säteilylämmitin lämmittää vain ne henkilöt ja esineet, jotka ovat sen lämpösäteiden vaikutusalueella – se ei siis lämmitä ilmaa. Lasitettuihin tiloihin suunniteltu SOLAMAGIC AIR+ lämmittää lisäksi myös ilmamassan, maksimoiden näin viihtyvyyden ja tasaisen lämmön lasitetussa tilassa. SOLAMAGIC on tutkitusti jopa 45% tehokkaampi kun kilpailevat mallit keskimäärin.

7.  Ei likaa eikä melua

Vältyt esimerkiksi kaasulämmittimen aiheuttamalta lialta ja noelta. Tämän lisäksi SOLAMAGIC ei aiheuta lainkaan melu- tai hajuhaittoja. Voit käyttää myös sisätiloissa.

8.  Lämmittää heti

SOLAMAGIC-lämpösäteilijä antaa täyden lämmitystehon 1 sekunnissa. Sinun ei siis tarvitse odotella tilan lämpenemistä ja säästät myös energiaa ja selvää rahaa.

9.  Helppo asentaa

Säteilylämmitin on helppo asentaa ja se voidaan sijoittaa melkein mihin tahansa – sekä sisällä että ulkona. Sen kevyt paino ja kattava mallivalikoima tuovat mukanaan useita asennusmahdollisuuksia.

10. Erittäin turvallinen

Lämpöelementti on suojattu rst-säleiköllä, jolloin et joudu kosketuksiin kuumien osien kanssa. Ja erityisen SOLAMAGIC-lämpöeristyksen ansiosta voit koskettaa lämmitinkoteloa polttamatta itseäsi. Laitteessa ei ole avoliekkiä, joten se ei aiheuta palovaaraa.

11. Tilaa säästävä

SOLAMAGIC-ratkaisu on yksinkertainen ja kompakti, jolloin lämpösäteilijä vie vain vähän tilaa. Asennettaessa seinälle, kattoon tai telineeseen ne eivät vie lainkaan lattiatilaa, mikä on tärkeää varsinkin lasitetuissa tiloissa.

12.  Saksalaista laatua ja ainutlaatuinen takuu

SOLAMAGIC ei halua toimittaa vain hyviä tuotteita – haluamme toimittaa erinomaisia tuotteita, joista on sinulle iloa vuosiksi eteenpäin. Lämpösäteilijämme valmistetaan SOLAMAGICin omilla tehtailla Saksassa, jossa ne käyvät läpi tiukat laatutarkastukset. Tämän ansiosta voimme myöntää niille jopa 5 vuoden takuun.

12+1 SOLAMAGIC-lämpösäteilijällä on aina TÜV-hyväksyntä

SOLAMAGIC on lämpösäteilijä, jolla on aina saksalaisen TÜV-laadunvarmistusinstituutin hyväksyntä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki SOLAMAGIC tuotteisiin liittyvä tieto perustuu tutkittuun faktaan.

Valitse paras, valitse SOLAMAGIC.

Tästä pääset tutustumaan tarkemmin SOLAMAGIC tuotteisiimme.

Lisätietoa Solamagic tuotteista ja niiden kehittyneestä teknologiasta saat Pihanon Asiakaspalvelusta, asiakaspalvelu@pihano.fi tai 010 2799 930