SOLAMAGIC – TEHOKASTA LÄMPÖÄ KAIKKIIN ULKOTILOIHIN


Artikkeli auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaisen lämpösäteilijän ulkotilaasi, jotta voit nauttia miellyttävästä ulkoilmaelämästä jopa vuoden ympäri.

Miellyttävä lämpö juuri silloin kun sitä tarvitset

Suomen monipuolinen ja vaihteleva ilmasto tarjoaa meille mahdollisuuden viettää aikaa lähellä luontoa vuodenajoista nauttien. Aina kuitenkaan sääolosuhteet eivät ole kaikista parhaimmat ja siksi meillä onkin myös ulkotiloissa luonnollinen tarve lämmölle. Lasitettu terassi tai parveke tarjoaa upean tuulensuojaisen ulkotilan, joka voidaan sisustaa halutulla tavalla. Jotta tästä tilasta voidaan nauttia mahdollisimman paljon eri vuodenaikoina, tulee SOLAMAGIC -lämmitysratkaisuun kiinnittää erityistä huomiota.Monesti ajatellaan, että sähköllä lämmittäminen on ylettömän arvokasta puuhaa. Terassi- tai parveketilojen lämmityksessä oleellista on, että lämpöä saadaan juuri silloin kuin sitä tarvitaan ja se saadaan pois päältä kun sitä ei tarvita. SOLAMAGIC terassilämmitin tuottaa miellyttävän lämmön sillä samalla sekunnilla kun kytket terassilämmittimeen virran! Toisin sanoen, juuri silloin kun astut terassille tai parvekkeellesi. Tämän ansiosta SOLAMAGIC terassilämmittimen hyödyntämä teknologia on kaikkein energiataloudellisin lämmitystapa ulkotiloissa. Se on jopa 90% edullisempaa kuin kaasulämmitys. Tästä voit lukea miten se on mahdollista. Lisäksi kaasulämmitin tuottaa kosteutta lasitettuun tilaan kun SOLAMAGIC lämmitin poistaa sitä ja näin ollen tekstiilit, kuten istuintyynyt tai torkkupeitot säilyvät raikkaan tuoksuisina.

Lasitetuissa tiloissa erityisen tärkeää on mahdollisuus säätää lämpösäteilijän tehoa, koska usein SOLAMAGIC säteilijän tuottama täysi teho saattaa olla liikaa. Tehonsäädön ansiosta voit himmentää lämpötehoa omalla SOLAMAGIC tai Somfy –kaukosäätimellä, älypuhelimellasi tai tabletillasi. Näin lämpötila lasiterassilla tai -parvekkeella on aina miellyttävä, jopa vuoden ympäri! Terassilämmittimen hankintahinta on tietysti hieman arvokkaampi, mutta viihtyvyys lasitetussa tilassa nousee parhaaksi mahdolliseksi ja saat samalla parhaan hyödyn ulkotilastasi. Lue tästä miksi juuri SOLAMAGIC terassilämmitin on ominaisuuksiltaan erinomainen ratkaisu.

Millaisen SOLAMAGIC lämpösäteilijän sitten valitsen?

SOLAMAGIC tuotevalikoima sisältää neljä korkealaatuista tuotelinjaa, joista jokainen täyttää kaikki tarpeesi, kukin tuotelinja omilla vahvuuksillaan. Tuotelinjamme tarjoavat suorituskykyisen lämmitysratkaisun myös budjettisi huomioiden.

Solamagic AIR+ on uusin Solamagic innovaatio, joka on suunniteltu erityisesti lasitettujen tilojen lämmitykseen, mutta soveltuu hyvin myös katettuihin, tuulensuojaisiin tiloihin. Uskomattoman paljon miellyttävän pehmeää lämpöä, mutta ilman lämmittimen tuottamaa, ärsyttävää punahehkua. TÜV-laatusertifioidun tuotteen takuu on 5 vuotta.

Solamagic PREMIUM+ on terassilämmitin sanan varsinaisessa merkityksessä. Viimeistelty design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu ovat Solamagic PREMIUM+ terassilämmittimien ominaisuuksia. Modulaarinen tuotelinja tarjoaa täydellisen ratkaisun lämmön ja valon suhteen. Virtakaapelin vakiopituus on 2,5 metriä ja lisävarusteena saat 1400W ja 2000W malleihin myös pidempiä kaapeleita, jotka voit itse vaihtaa helpon pikaliittimen ansiosta! TÜV-laatusertifioidun tuotteen takuu on 5 vuotta.

Solamagic ECO+PRO on suorituskykyinen, ammattitason lämmitysratkaisu monipuoliseen ja energiataloudelliseen ulkotilojen lämmitykseen. Tuottaa tutkitusti jopa 42% enemmän lämpöä kuin kilpailevat mallit keskimäärin. TÜV-laatusertifioidun tuotteen takuu on 5 vuotta.

Solamagic BASIC+ on edullinen perussarjamme sinulle, joka arvostat laatua sekä edullista hintaa.Tuottaa tutkitusti jopa 20% enemmän lämpöä kuin kilpailevat mallit keskimäärin. TÜV-laatusertifioidun tuotteen takuu on 2 vuotta.
Tutustu eri tuotelinjoihimme ja niiden eroavaisuuksiin alla olevan videon avulla.

Kokemuksemme mukaan tehokas, mutta kustannuksiltaan järkevin ratkaisu saadaan kun tehoa on käytössä noin 2000W / 10 m2. Esimerkiksi 15 neliömetrin suuruiselle lasiterassille tai -parvekkeelle saadaan mukavasti lämpöä yhdelläkin 2000W terassilämmittimellä, mutta jos tilassa on esimerkiksi ruokailuryhmä, olisi paras ratkaisu asentaa kaksi 2000W terassilämmitintä, yksi molemmin puolin pöydän pidempää sivua, siten että terassilämmitin on hieman ruokailijoiden yläpuolella ja niskan takana. Siten se tuottaa miellyttävää lämpöä selkäpuolelle sekä pöydän toisella puolella istuvien etupuolelle. Ja toinen terassilämmitin tietysti taas peilikuvana päinvastoin.
Uusin SOLAMAGIC –innovaatiomme AIR+ lämmittää tehokkaasti tämän lisäksi myös ilmamassan lasitetussa tilassa ja näin pehmeä lämpö tuntuu erityisen miellyttävältä. SOLAMAGIC suosittelee AIR+ mallia kaikkiin lasitettuihin ja tuulelta suojattuihin tiloihin. Ainutlaatuinen AIR+ lämpösäteilijä on luonnollisesti saatavilla myös tehonsäädöllä varustettuna. Lisäksi AIR+ sarjan lämpösäteilijöiden tuottama punahehku on niin vähäistä ettei se valaise lainkaan! Katso lisää tästä.

Energiataloudellinen ja suorituskykyinen, siksi kolminkertainen testivoittaja!

Terassilämmittimen tehollahan ei sinänsä ole merkitystä vaan sen suorituskyvyllä. Avainkysymys onkin, miten tehokkaasti terassilämmittimen tuottama lämpö siirtyy katonrajasta ruokapöydän korkeudelle (comfort zone), jossa lämpö tunnetaan ja jossa sitä tarvitaan! Toisin sanoen, kuinka paljon watteja tuotetaan neliömetrille oleskelualueella.
Sähkökäyttöisten terassilämmittimien välillä on merkittäviä eroja erityisesti suorituskyvyssä varsinkin ulkokäytössä. SOLAMAGIC terassilämmittimen säteilytehokkuus on jopa 99 %, kun keskipitkien aaltojen terassilämmittimillä se on vain n. 40 %.

SOLAMAGIC terassilämmitin tuottaa saksalaisen TÜV –testilaboratorion mukaan jopa 42% tehokkaammin lämpöä kuin muut markkinoilla olevat lämpölamput keskimäärin. Lue tästä miten SOLAMAGIC on menestynyt testissä, jossa vastassa muut eurooppalaiset terassilämmitinvalmistajat.

Ota rohkeasti yhteyttä jos jokin asia mietityttää ulkotilasi lämmitysratkaisun valinnassa.
Me tarjoamme ammattitaitoista apua mielellämme. asiakaspalvelu@pihano.fi tai 010 2799 930.
Voit lähettää kuvia terassista tai parvekkeestasi sähköpostilla tai tekstiviestillä, jolloin saat aina maksuttoman ehdotuksen mikä olisi paras lämmitysratkaisu juuri sinun terassille tai parvekkeelle.

Tutustu kehittyneen teknologian SOLAMAGIC terassilämmittimiin tästä.