La Siesta

La Siesta Caribena Riipputuoli aqua blue

Rentouttavaan hetkeen!

Hinta: 79,90
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Caribena riipputuoli on valmistettu puhtaasta puuvillasta ja puuosa on bambua! Upeat värit esimerkiksi rantakalliolle! Riipputuolin turvallisuuden takaa ympäripyörivä turvaleikari ja erittäin tiheästi punotut hulpioreunat, joiden ansiosta riipputuoli on tukeva ja vakaa!
Tämä riipputuoli on varustettu 110 cm leveällä, kiinteällä poikkipuulla ja sen minimiasennuskorkeus on 200 cm. Riipputuolin korkeutta voi luonnollisesti säädellä pidentämällä tai lyhentämällä köyttä.

La Siestan valikoimasta löydät sopivan kiinnitysratkaisun kaikkiin asennuksiin, jopa mukavuutta tuovalla kiinnitysjousella! Riipputuoli on valmistettu iholle miellyttävästä ja kestävästä, puhtaasta puuvillasta. Riipputuolin poikkipuu on FSC -sertifioitua bambua, jonka ylellisen lamelliteknologisen valmistustavan ansiosta sillä on erityisen sileä pinta ja vakaa rakenne. La Siestan kehittämä ja patentoima, kiinteä turvaleikari lisää turvallisuutta sekä mukavuutta estäen ripustusnarujen kiertymisen. Riipputuolin molemmat reunat on punottu erittäin tiheästi, mikä tekeekin riipputuolista vakaan ja tukevan.

La Siestan riipputuolit ovat aikuisen ihmisen lempipaikkoja niin kotona kuin mökillä, mutta ne sopivat erinomaisesti myös lasten kanssa yhteiseen ajanviettoon. Ripusta oma riipputuolisi kattoon, palkkiin tai oksalle kotona, terassilla, parvekkeella, puutarhassa… vain mielikuvitus on rajana! Ihanteellinen vetäytymispaikka rentoutumiseen ja lukemiseen. Valitse omasi neljästä eri kokoluokasta ja useista toinen toistaan upeimmista väreistä.
 
 
Paino 2,1 kg
Toimitusaika varastossa
Istuinalueen Pituus 140 cm
Istuinalueen Leveys 105 cm
Kokonaiskorkeus 155 cm
Minimiasennuskorkeus 200 cm
Poikkipuu kiinteä 110 cm, FSC -sertifioitu ja lämpökäsitelty bambu
Kestävyys 130 kg
Ripustusnyörit 40 kpl
Alkuperämaa Kolumbia
Materiaalit 100 % luomupuuvilla, FSC -sertifioitu ja lämpökäsitelty bambu
Värit aqua blue (sini/valkoinen)
Pakkauskoko 110 x 5 x 5 cm
Takuu 24 kk
Pesu 30 astetta
Teline kaikki La Siesta -riipputuolitelineet
Maahantuoja Pihano Oy
Lisätiedot 050 370 2940 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

21.10.2015 - Kimple

Rentoa oleskelua tässä tulissa.

29.04.2015 - irja

Upea riippukeinu mökillä. ihanaa loikoilla!