SACKit

RETROit Dunes cognac

Tyyliä sisätiloihin!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1349,00
Alk. 56,21 € / kk
Määrä: kpl
RETROit Dunes on upea, korkealaatuisella Sørensen Leatherin nahalla verhoiltu, tukevarakenteinen säkkituoli, jota ei tarvitse muokata sopivaan istuinasentoon kuten perinteisiä säkkituoleja! Istuinmukavuus on aina mitä parhain! SACKit tuotteet valmistetaan aina korkealaatuisista materiaaleista, tilaa omasi!

Vain sisäkäyttöön!

Maksuton toimitus, tilaa heti!
RETROit Dunes tuolin sisäpuolinen rakenne on kaksiosainen, jolloin istuessasi istuinosalle, selkäosa työntyy automaattisesti tukemaan selkääsi. Rakenteensa ansiosta RETROit säilyttää aina muotonsa eikä sitä tarvitse käsin muotoilla. Päällisen kauniit pellavaompeleet ovat käsinommeltuja, joten jokainen säkkituoli on myös siksi uniikki!

Dunes Drum rahi sekä TRAYit -tarjottimet saatavilla lisävarusteena. TRAYit -tarjotinosa on säänkestävää materiaalia eli akaasiapuuta, valkoiseksi värjättyä tammea tai mustaksi värjättyä saarnia.
 
Käyttökohteet sisäkäyttöön
Materiaalit 100% nahka tanskalaiselta Sørensen Leatherilta, täytteenä 50% vaahto, 50% EPS-helmiä
Mitat PIT 96, LEV 80 ja KORK 70 cm, rahin HALK 50, KORK 35 cm
Toimitusaika 5-10 vrk
Muuta Suosittelemme suojaamaan tuotteen suoralta auringonvalolta, liialliselta kuumuudelta, teräviltä esineiltä ja nesteiltä.
Huomaa, että värieroavaisuudet ovat materiaalin luonnollisia ominaisuuksia. 
Muuta SACKit säkkituolit ovat ahdettu hyvin täyteen EPS –täytettä vastaanottaessasi tuotteen. Tämän vuoksi tuoli saattaa ensimmäisillä kerroilla tuntua kovalta istua, mutta ei hätää, tämä menee parissa viikossa ohi kunhan täyte hieman painuu ja tuoli muuttuu sitä mukaa aina vain mukavammaksi.

Säännöllinen huolto ja puhdistus imuroimalla sekä kostealla pyyhkeellä ja tarvittaessa miedolla saippualiuoksella. Kiillottamiseen suosittelemme kuivaa pyyhettä. Ethän altista materiaalia nesteille tai kemiallisille puhdistusaineille.
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.