SACKit

RETROit Cobana turkis

Miellyttävä kangas myös ulos!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 349,00
Alk. 14,54 € / kk
Määrä: kpl
Ulos vai sisään? Sinä päätät! Etsi lempipaikkasi auringosta tai olohuoneesta ja vie RETROit juuri sinne minne haluat. RETROit:issä istutaan ja rentoudutaan mukavasti kotona tai mökillä.

Maksuton toimitus, tilaa heti!RETROit Cobana on rento ja säänkestävä säkkituoli, joten ulkona rentoutuminen on vain pukeutumiskysymys! Synteettinen olefin -kuitu on ihanteellisen pehmeän tuntuinen, mutta kuitenkin vettä hylkivä.

RETROit tuolin sisäpuolinen rakenne on kaksiosainen, jolloin istuessasi istuinosalle, selkäosa työntyy automaattisesti tukemaan selkääsi. Rakenteensa ansiosta RETROit säilyttää aina muotonsa eikä sitä tarvitse käsin muotoilla. Päällisen kauniit pellavaompeleet ovat käsinommeltuja, joten jokainen säkkituoli on myös siksi uniikki!


Käyttökohteet ulko- ja sisäkäyttöön
Materiaalit korkealaatuinen ja säänkestävä 100% Olefin –kuitu, pohjakankaana vahva polyesteri ja täytteenä EPS-helmiä
Mitat PIT 96, LEV 80 ja KORK 70 cm
Värinkesto arvosana 7-8
Pesu haalea saippualiuos
Toimitusaika 5-10 vrk
Martindale -testi 20 000 hankausta
Muuta SACKit säkkituolit ovat ahdettu hyvin täyteen EPS –täytettä vastaanottaessasi tuotteen. Tämän vuoksi tuoli saattaa ensimmäisillä kerroilla tuntua kovalta istua, mutta ei hätää, tämä menee parissa viikossa ohi kunhan täyte hieman painuu ja tuoli muuttuu sitä mukaa aina vain mukavammaksi.
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.