SACKit

RETROit Canvas dark brown/orange

Tyyliä sisätiloihin!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 267,00
Alk. 11,12 € / kk
Määrä: kpl
RETROit Canvas on rento ja tukevarakenteinen säkkituoli, jota ei tarvitse muokata sopivaan istuinasentoon kuten perinteisiä säkkituoleja! Istuinmukavuus on aina mitä parhain! SACKit tuotteet valmistetaan aina korkealaatuisista materiaaleista, tilaa omasi!

Vain sisäkäyttöön!

Maksuton toimitus, tilaa heti!
RETROit tuolin sisäpuolinen rakenne on kaksiosainen, jolloin istuessasi istuinosalle, selkäosa työntyy automaattisesti tukemaan selkääsi. Rakenteensa ansiosta RETROit säilyttää aina muotonsa eikä sitä tarvitse käsin muotoilla. Päällisen kauniit pellavaompeleet ovat käsinommeltuja, joten jokainen säkkituoli on myös siksi uniikki!

 
Käyttökohteet sisäkäyttöön
Materiaalit 95% polyesteri, 5% puuvilla, täytteenä EPS-helmiä (100% myrkytön, täytettä n. 300 L)
Mitat PIT 96, LEV 80 ja KORK 70 cm
Toimitusaika 5-10 vrk
Martindale -testi 20 000 hankausta
Muuta SACKit säkkituolit ovat ahdettu hyvin täyteen EPS –täytettä vastaanottaessasi tuotteen. Tämän vuoksi tuoli saattaa ensimmäisillä kerroilla tuntua kovalta istua, mutta ei hätää, tämä menee parissa viikossa ohi kunhan täyte hieman painuu ja tuoli muuttuu sitä mukaa aina vain mukavammaksi. Säkkituolin takaosan nostokahva on vain koristeellista tarkoitusta varten, Kun siirrät säkkituoliasi niin suosittelemme, ettet nostaisi vain kahvasta, jolloin et vaurioita tuotetta.
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.