Radius Design Wall Flame Biotakka

Lämpöä ja tunnelmaa terassille tai parvekkeelle!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1039,00 103900
Alk. 43,29 € / kk
Määrä: kpl

Tiedostot

Wall Flame on seinälle asennettava elegantti katseenvangitsija, joka on saatavana useina eri väriyhdistelminä tilasi mukaan. Sisusta nyt terassisi tai parvekkeesi lämpöiseksi unelmiesi tilaksi! Pihano suosittelee erityisesti lasitettuun tilaan.

Maksuton kotiinkuljetus!

Mallit ja värit

536C, musta

536A, rosteri/musta 

 

Toiminnot

säädettävä liekki

keraaminen sieni takaa tasaisen liekin

Mitat

LEV 80, SYV 35, KORK 40 cm

Materiaalit

pulverimaalattu teräs

ruostumaton teräs

Tilavuus

1,7 litraa

Polttoaine

bioetanoli

Paino

22 kg

Toimitusaika

2-3 viikkoa

Valmistusmaa

Saksa

Käyttöympäristö

ulkokäytössä katettuun ja tuulensuojaiseen paikkaan

Takuu

10 vuotta valmistajan takuuehtojen mukaisesti

Radius Designin bioetanolitakoilla luot rennon ja lämpimän ilmapiirin ja tunnelman lasitetulle terassillesi tai parvekkeellesi. Radius Design biotakkamme ovat turvallisia ja tyylikkäitä, huoltovapaita lämmön ja tunnelmanluojia. Valikoimastamme löydät sopivan mallin monenlaiseen eri tilaan, vain mielikuvitus on rajana. Biotakka sopii niin sisätiloihin tai lasitettuihin ulkotiloihin, koska se on savuttamaton ja hormiton! Bioetanoli on turvallinen ja ympäristöystävällinen polttoaine, joka palaa puhtaasti. Palamisprosessissa syntyy ainoastaan lämpöä ja vesihöyryä sekä saman verran hiilidioksidia kuin keskikokoisesta kynttilästä! Polttoainetta kuluu mallista riippuen n. 0,2-0,4 L/h ja polttoaine maksaa n. 5€/L.

Kuka ei nauttisi istumisesta loimuavan tulen edessä liekkien lepatusta katsellen? Takkatuli on muuttunut aikaisempien sukupolvien tavallisesta valon ja lämmön tuojasta arjen luksukseksi. Radius Design biotakkamme on valmistettu Saksassa ja niillä on jopa 10 vuoden takuu sekä TUV-hyväksyntä. Ulkokäytössä biotakka tulee suojata peitteellä silloin kun sitä ei käytetä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.