Radius Design Floor Flame Biotakka

Lämpöä ja tunnelmaa terassille tai parvekkeelle!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 799,00 79900
Alk. 33,29 € / kk
Määrä: kpl
Floor Flame on yksinkertaisen tyylikäs lattiamallin biotuli, joka on saatavana useina eri väriyhdistelminä tilasi mukaan. Sisusta nyt terassisi tai parvekkeesi lämpöiseksi unelmiesi tilaksi! Pihano suosittelee erityisesti lasitettuun tilaan.

Maksuton kotiinkuljetus!

Mallit ja värit

537C, musta

537A, rosteri/musta

537E, rosteri/valkoinen

537B, peiliteräs/musta

537F, peiliteräs/valkoinen

 


Toiminnot

säädettävä liekki

keraaminen sieni takaa tasaisen liekin

Mitat

LEV 78, SYV 30, KORK 31 cm

Materiaalit

pulverimaalattu teräs

ruostumaton teräs

Tilavuus

1,7 litraa

Polttoaine

bioetanoli

Paino

20 kg

Toimitusaika

2-3 viikkoa

Valmistusmaa

Saksa

Käyttöympäristö

ulkokäytössä katettuun ja tuulensuojaiseen paikkaan

Takuu

10 vuotta valmistajan takuuehtojen mukaisesti


Radius Designin bioetanolitakoilla luot rennon ja lämpimän ilmapiirin ja tunnelman lasitetulle terassillesi tai parvekkeellesi. Radius Design biotakkamme ovat turvallisia ja tyylikkäitä, huoltovapaita lämmön ja tunnelmanluojia. Valikoimastamme löydät sopivan mallin monenlaiseen eri tilaan, vain mielikuvitus on rajana. Biotakka sopii niin sisätiloihin tai lasitettuihin ulkotiloihin, koska se on savuttamaton ja hormiton! Bioetanoli on turvallinen ja ympäristöystävällinen polttoaine, joka palaa puhtaasti. Palamisprosessissa syntyy ainoastaan lämpöä ja vesihöyryä sekä saman verran hiilidioksidia kuin keskikokoisesta kynttilästä! Polttoainetta kuluu mallista riippuen n. 0,2-0,4 L/h ja polttoaine maksaa n. 5€/L.

Kuka ei nauttisi istumisesta loimuavan tulen edessä liekkien lepatusta katsellen? Takkatuli on muuttunut aikaisempien sukupolvien tavallisesta valon ja lämmön tuojasta arjen luksukseksi. Radius Design biotakkamme on valmistettu Saksassa ja niillä on jopa 10 vuoden takuu sekä TUV-hyväksyntä. Ulkokäytössä biotakka tulee suojata peitteellä silloin kun sitä ei käytetä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.