Palvelut

Pihanon korkealaatuiset tuotteet ja palvelut on suunniteltu asuinviihtyvyyden parantamiseksi kotien ja vapaa-ajan asuntojen terasseilla ja parvekkeilla sekä ammattiasiakkaidemme ulkotiloissa. Kattavien lisäpalvelujemme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme mahdollisuus hankkia tuotteitamme mahdollisimman helposti ja luotettavasti.

Yritysasiakkaillemme tarjoamme kokonaisvaltaista terassipalvelua aina valikoimamme ulkopuolisten tuotteiden hankinnasta ja toimituksesta asennukseen sekä huolto- ja varastointipalveluun.

KOTIESITTELY

Kotiesittelyn yhteydessä teet suurempia hankintoja helposti, nopeasti ja luotettavasti. Kotiesittelymme on erinomainen tapa tehdä turvallisia hankintoja ja suunnitella juuri SInun tarpeita ja ulkotilaa parhaiten palveleva ratkaisu. Kotiesittelymme on maksuton palvelumme, jonka voit sopia Tampereen ja eteläisen Suomen alueella.

KOTIINKULJETUS

Kotiinkuljetus on helppo ja huoleton palvelumme, joka on tehty Sinulle mahdollisimman helpoksi. Kuljettaja ottaa yhteyttä ja sopii kanssasi ajan tuotteiden toimitusta varten. Saat tilauksesi vaivattomasti ilmoittamaasi osoitteeseen Manner-Suomen alueella. Toimitus muualle onnistuu myös, mutta otathan ensin yhteyttä Asiakaspalveluumme.

ASENNUSPALVELU

Halutessasi voit sopia tilaamiesi tuotteiden asennuspalvelusta Kotiesittelymme toimialueella. Tuotteet toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen sovittuna ajankohtana. Asennuspalvelumme on erittäin helppo ja vaivaton palvelu, jonka ansiosta voit hankkia haluamasi tuotteet vaikka Sinulla itsellä ei olisi aikaa tai mahdollisuutta asentaa tuotteita. Myönnämme aina tuotteen normaalitakuun lisäksi asennustakuun.

SUUNNITTELUPALVELU

Haaveiletko terassiremontista kotona, mökillä tai ravintolassa? Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi ulkotilat.

HUOLTOPALVELU

Osa tuotevalikoimamme tuotteista vaatii aika ajoin säännöllistä huoltoa. Pohjoisen ilmastomme muuttuvat ja haastavat sääolosuhteet asettavat tiukat vaatimukset kaikille ulkotilojen tuotteille. Suositeltavista huoltotoimenpiteistä saat neuvoja Pihanon Asiakaspalvelusta. Tarjoamme tuotteiden huolto- ja varastointipalvelua omissa, lämpimissä varastotiloissamme.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaamalla Pihanon uutiskirjeen saat aika ajoin sähköpostitse lisätietoa ja kuulumisia terassi- ja parveketilojen uusimmista tuulista ja trendeistä maailmalta.


Pihano Oy

asiakaspalvelu@pihano.fi

010 2799 930