Monolith

Monolith Savustuspelletit 1 kg Beech-pyökki

Kokeile rohkeasti eri makuja!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 10,50 1050
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Pyökki on klassinen, mieto savustusaromi, joka sopii monipuolisesti riistalle, kalalle, mereneläville, juustoille sekä tofulle tai kokeile omaan sekoitukseesi.

Voit kokeilla myös punaisen lihan, possun tai makkaran kanssa.

Alkuperäisillä Monolith -pelleteillä luot ainutlaatuisia ja jännittäviä makuja!


Keraaminen Monolith grilli esite
Keraaminen Monolith grilli katalogi

Savustus on ikivanha suomalainen ruoan valmistustapa, jonka ansiosta ruoka on erinomaisen hyvää sekä terveellistä. Alunperin savustuksen tarkoitus on ollut enemminkin kalan tai lihan säilyvyyden parantamista. Säilömistapana savustus onkin keksitty ilmeisesti useissa kulttuureissa jo esihistoriallisella aikakaudella.

Savustus tarkoittaa ruoan altistamista savulle pitkäksi aikaa, jolloin savustuspuru, -lastu tai -pelletti toimii mausteen tavoin. Puulajikkeesta riippuen ruokaan voidaan tuoda näin erilaisia makuvivahteita ja aromeja. Savustuksen avainasia on raaka-aineen maku, jota savun aromi jalostaa entisestään.

Tiesitkö, että lähes kaikkia ruokia voidaan valmistaa savustamalla. Kokeile siis eri raaka-aineita rohkeasti! Savustus on mielenkiintoista ja jännittävää tekemistä ulkona kaikkina vuodenaikoina, myös talvella!

MONOLITH keraaminen grilli muuttuu hetkessä korkealaatuiseksi savustimeksi. Kattava valikoima erilaisia savustuspellettejä, josta löytyy sopiva maku jokaiselle. MONOLITH Savustuspelletit tuottaa jokainen, puulajilleen ominaisen maun. Savustuspelletit valmistetaan vain ja ainoastaan puusta, ei siis kaarnasta ja sopivat käytettävksi kaikissa grilleissä. Pelletit sirotellaan suoraan hiilien päälle – kastelua ei tarvita.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.