Monolith

Monolith Le Chef Pro-Series SGS Plancha Valurautaparila 1/2

Monikäyttöinen parila!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 89,90 8990
Alk. 8,95 € / kk

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

MONOLITH Le Chef Plancha puolikas valurautaparila on valmistettu massiivisesta valuraudasta ja se tarjoaa sinulle kaksi erilaista paistopintaa. Uritettu puoli on täydellinen pihveille ja hampurilaisille ja tasainen puoli, korotetulla reunuksella, sopii kanamunien, pekonin tai pannukakkujen paistamiseen. Myös kala ja vihannekset sekä kasvikset onnistuvat hienosti. Öljyä kevyesti aina käytön jälkeen. Sopii Le Chef Pro-Serie 1.0 malliin.

Toimitusaika 1-2 viikkoa

MONOLITH keraaminen hiiligrilli – täydellinen ulkokeittiösi.

MONOLITH hiiligrilleissä yhdistyvät perinteisen hiiligrillin ja kiviuunin parhaat puolet. Grillaa, hauduta, paista, savusta... Miten ikinä haluatkin valmistaa ruokaa, MONOLITH keraaminen hiiligrilli mahdollistaa aina parhaan lopputuloksen. Mikäli haluat erittäin korkean lämpötilan täydellisen pihvin grillaamiseksi, tai savustat hitaasti suurempia määriä lihaa matalassa lämpötilassa - MONOLITH on sinun keraaminen hiiligrilli.

Kiviuunimainen, keraaminen MONOLITH hiiligrilli soveltuu erinomaisesti täydellisen pizzan tai leivän paistamiseen. Voit säätää lämpötilan 70°C ja 400°C välille. Ainutlaatuisen suorituskykynsä ansiosta MONOLITH hiiligrilli käyttää hyvin vähän energiaa tuottaakseen ja säilyttääkseen halutun lämpötilan. MONOLITH hiiligrilliä voidaan käyttää jopa 24 tuntia vain 2,5-3 kg:lla grillihiiliä.

Ilmavirtaus MONOLITH hiiligrillin sisällä on erittäin pieni, koska happea tarvitaan vain hyvin vähän. Tämän ansiosta liha ei kuivu vaan säilyttää kosteutensa. Mikäli haluat grillata pikaisesti 2 pihviä, se ei ole ongelma. Savupiippuefektin ansiosta grillihiilet kuumenevat todella nopeasti. Korkeilla lämpötiloilla voit grillata pihvit. Tämän jälkeen voit säätää lämpötilaa ja sulkemalla ilma-aukot, hiilet tukahtuvat. Keraamisessa MONOLITH hiiligrillissä, hiilten palotila on hyvin tiivistetty, joten hiillos tukahtuu nopeasti ja on valmiina seuraavaa käyttökertaa varten. Näin ollen grillihiiliäkin kuluu vähemmän.

Ainutlaatuinen savustuspurun syöttöjärjestelmä antaa lihalle miellyttävän savuisen BBQ-maun ja tämä kaikki ilman kannen avaamista. Purut työnnetään kourua pitkin suoraan kuumien hiilten päälle. Keraaminen MONOLITH hiiligrilli on valmistettu erittäin hyvin kuumaa kestävästä keramiikasta ja korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Kaksi käytännöllistä sivupöytää ovat täyttä bambua. Grillivaunu, kuten kaikki muutkin osat on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, jotka kestävät helposti keraamisen hiiligrillin painoa. Tästä syystä voit siirtää MONOLITH hiiligrilliäsi puutarhassasi paikasta toiseen helposti ja turvallisesti.

Keraamisten osien erinomainen eristys ja nerokas ilmavirran säätely mahdollistavat helpon ja nopean lämpötilan säädön. Tästäkin syystä keraaminen MONOLITH hiiligrilli erottuu edukseen tavallisista grilleistä. Grillihiilien kulutus on jopa 25-50 % vähäisempää kuin perusgrilleillä.

MONOLITH hiiligrilli saavuttaa tarvittavan lämpötilan erittäin nopeasti ja ainutlaatuisen savupiippuefektinsä ansiosta voit valmistaa ruokaa jo 15 minuutin kuluttua sytytyksestä. Näin ollen lämmitysvaihe on lyhyempi ja säästät taas hiiliä. MONOLITH hiiligrillin lämpötila keraamisen kuoren ulkopinnalla on huomattavasti alhaisempi kuin teräksestä valmistetuissa grilleissä - palovammojen mahdollisuus on siis häviävän pieni.

Keraamisten osien erinomainen lämmönkestävyys ja laadukas ruostumaton teräs ovat avainasemassa MONOLITH hiiligrillien helppohoitoisuudessa. Keraamista MONOLITH hiiligrilliä voidaan käyttää niin kesällä kuin talvella. MONOLITH on täydellinen hitaasti haudutettuun, talviseen pataruokaan tai muhennokseen.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.