Monolith

Monolith Junior/ICON Pizzakivi 26 cm

Parasta itsetehtynä!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 34,90 3490
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl

MONOLITH hiiligrillin keraaminen Pizzakivi on valmistettu kordieriitista ja sen ansiosta pizzat, quichet, leivät ja kakit paistuvat täydellisesti. Pizzakiven huokoinen pintarakenne imee kosteutta taikinasta ja varmistaa rapean pohjan. Paras lopputulos saadaan yhdessä lämmönjakolevyn kanssa, jonka tehtävän on estää pizzakiven liiallinen kuumentuminen.

Keraaminen Monolith grilli esite
Keraaminen Monolith grilli katalogi
Toimitusaika 2-4 vrk

Kun hankit MONOLITH grillin, sinun ei tarvitse investoida erilliseen pizzauuniin. Nyt voit valmistaa helposti aitoja, ohutpohjaisia pizzoja aivan kuin Italiassa tai yllättää ystäväsi tai perheesi mehevällä pannupizzalla Amerikan tapaan. MONOLITHin ansiosta lämpötila nousee helposti ja todella nopeasti 350 asteeseen, jolloin paistat pizzat muutamassa minuutissa. Tämä asetus sopii pizzan lisäksi myös ns. flat bread -leipien valmistukseen.

Monolith on keraaminen hiiligrilli, jolla valmistat ruokaa vuoden ympäri! Grillaat, paistat tai savustat, voit olla varma, että Monolith -tuotteilla onnistut! Keraamisella grillauksella on tuhatvuotiset perinteet, siksi se onkin paras tapa valmistaa ruokaa ulkona!
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.