Monolith

Monolith Classic teak-taso RST

Monolithin avulla onnistut!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1119,90
Alk. 46,66 € / kk
Määrä: kpl

Muuta keraaminen MONOLITH hiiligrillisi täydelliseksi ulkokeittiöksi tukevan, sinkitystä teräksestä ja tiikistä valmistetun pöytätason ansiosta. Pöytä tarjoaa reilusti laskutilaa kahdessa tasossa, jotta ruuanlaitto olisi mahdollisimman helppoa. Kaksi suurta pyörää takaavat helpon liikuttelun tarpeesi mukaan. Tämä pöytätaso on saatavilla vain MONOLITH Classic hiiligrillille. Grillin alle tarvitaan kolme keraamista tassua, jotka voit hankkia lisävarusteena. Vaunuttoman Classic hiiligrillin mukana ne tulevat automaattisesti.

Maksuton kotiinkuljetus!


Keraaminen Monolith grilli esite
Keraaminen Monolith grilli katalogi
Materiaalitsinkitty teräs ja tiikki
MitatPIT 130, LEV 70, KORK 81 cm
Mitat grillin kanssaPIT 130, LEV 70, KORK n.122 cm
Paino33 kg

MONOLITH keraaminen hiiligrilli – täydellinen ulkokeittiösi.

MONOLITH hiiligrilleissä yhdistyvät perinteisen hiiligrillin ja kiviuunin parhaat puolet. Grillaa, hauduta, paista, savusta... Miten ikinä haluatkin valmistaa ruokaa, MONOLITH keraaminen hiiligrilli mahdollistaa aina parhaan lopputuloksen. Mikäli haluat erittäin korkean lämpötilan täydellisen pihvin grillaamiseksi, tai savustat hitaasti suurempia määriä lihaa matalassa lämpötilassa - MONOLITH on sinun keraaminen hiiligrilli.

Kiviuunimainen, keraaminen MONOLITH hiiligrilli soveltuu erinomaisesti täydellisen pizzan tai leivän paistamiseen. Voit säätää lämpötilan 70°C ja 400°C välille. Ainutlaatuisen suorituskykynsä ansiosta MONOLITH hiiligrilli käyttää hyvin vähän energiaa tuottaakseen ja säilyttääkseen halutun lämpötilan. MONOLITH hiiligrilliä voidaan käyttää jopa 24 tuntia vain 2,5-3 kg:lla grillihiiliä.

Ilmavirtaus MONOLITH hiiligrillin sisällä on erittäin pieni, koska happea tarvitaan vain hyvin vähän. Tämän ansiosta liha ei kuivu vaan säilyttää kosteutensa. Mikäli haluat grillata pikaisesti 2 pihviä, se ei ole ongelma. Savupiippuefektin ansiosta grillihiilet kuumenevat todella nopeasti. Korkeilla lämpötiloilla voit grillata pihvit. Tämän jälkeen voit säätää lämpötilaa ja sulkemalla ilma-aukot, hiilet tukahtuvat. Keraamisessa MONOLITH hiiligrillissä, hiilten palotila on hyvin tiivistetty, joten hiillos tukahtuu nopeasti ja on valmiina seuraavaa käyttökertaa varten. Näin ollen grillihiiliäkin kuluu vähemmän.

Ainutlaatuinen savustuspurun syöttöjärjestelmä antaa lihalle miellyttävän savuisen BBQ-maun ja tämä kaikki ilman kannen avaamista. Purut työnnetään kourua pitkin suoraan kuumien hiilten päälle. Keraaminen MONOLITH hiiligrilli on valmistettu erittäin hyvin kuumaa kestävästä keramiikasta ja korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Kaksi käytännöllistä sivupöytää ovat täyttä bambua. Grillivaunu, kuten kaikki muutkin osat on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, jotka kestävät helposti keraamisen hiiligrillin painoa. Tästä syystä voit siirtää MONOLITH hiiligrilliäsi puutarhassasi paikasta toiseen helposti ja turvallisesti.

Keraamisten osien erinomainen eristys ja nerokas ilmavirran säätely mahdollistavat helpon ja nopean lämpötilan säädön. Tästäkin syystä keraaminen MONOLITH hiiligrilli erottuu edukseen tavallisista grilleistä. Grillihiilien kulutus on jopa 25-50 % vähäisempää kuin perusgrilleillä.

MONOLITH hiiligrilli saavuttaa tarvittavan lämpötilan erittäin nopeasti ja ainutlaatuisen savupiippuefektinsä ansiosta voit valmistaa ruokaa jo 15 minuutin kuluttua sytytyksestä. Näin ollen lämmitysvaihe on lyhyempi ja säästät taas hiiliä. MONOLITH hiiligrillin lämpötila keraamisen kuoren ulkopinnalla on huomattavasti alhaisempi kuin teräksestä valmistetuissa grilleissä - palovammojen mahdollisuus on siis häviävän pieni.

Keraamisten osien erinomainen lämmönkestävyys ja laadukas ruostumaton teräs ovat avainasemassa MONOLITH hiiligrillien helppohoitoisuudessa. Keraamista MONOLITH hiiligrilliä voidaan käyttää niin kesällä kuin talvella. MONOLITH on täydellinen hitaasti haudutettuun, talviseen pataruokaan tai muhennokseen.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.