Millainen terassilämmitin sopii parhaiten minun terassille tai parvekkeelle?

Solamagic tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia terassilämmittimiä, jotka ovat suorituskyvyltään tutkitusti markkinoiden tehokkaimpia.

Miellyttävä lämpö juuri silloin kun sitä tarvitset

Monesti ajatellaan, että sähköllä lämmittäminen on ylettömän arvokasta puuhaa. Terassi- tai parveketilojen lämmityksessä oleellista on, että lämpöä saadaan juuri silloin kuin sitä tarvitaan ja se saadaan pois päältä kun sitä ei tarvita.

Miten pärjäisimmekään jos pimeään huoneeseen astuttuamme joutuisimme odottelemaan esimerkiksi 15 minuuttia, että valo syttyy! SOLAMAGIC terassilämmitin tuottaa miellyttävän lämmön sillä samalla sekunnilla kun kytket terassilämmittimeen virran! Toisin sanoen, juuri silloin kun astut terassille tai parvekkeellesi.

Tämän ansiosta SOLAMAGIC terassilämmittimen hyödyntämä teknologia on kaikkein energiataloudellisin lämmitystapa ulkotiloissa. Se on jopa 90% edullisempaa kuin kaasulämmitys. Tästä voit lukea miten se on mahdollista.

Suosittelemme valitsemaan SOLAMAGICin kehittyneintä teknologiaa edustavan, kauko-ohjattavan terassilämmittimen, jonka ansiosta voit kytkeä terassilämmittimen päälle yhdellä napin painalluksella ja myös tehonsäätö on mahdollista. Näin lämpötila ulkotilassa on aina sopiva, jopa vuoden ympäri! Terassilämmittimen hankintahinta on tietysti hieman arvokkaampi, mutta viihtyvyys terassilla nousee parhaaksi mahdolliseksi ja saat parhaan hyödyn irti ulkotilastasi. Lue tästä miksi juuri SOLAMAGIC terassilämmitin on ominaisuuksiltaan erinomainen ratkaisu.

Millaisen terassilämmittimen sitten valitsen?

Kokemuksemme mukaan tehokas, mutta kustannuksiltaan järkevin ratkaisu saadaan kun tehoa on käytössä noin 2000W / 10 m2. Esimerkiksi 15 neliömetrin suuruiselle terassille saadaan mukavasti lämpöä yhdelläkin 2000W terassilämmittimellä, mutta jos tilassa on esimerkiksi ruokailuryhmä, olisi paras ratkaisu asentaa kaksi 2000W terassilämmitintä, yksi molemmin puolin pöydän pidempää sivua, siten että terassilämmitin on hieman ruokailijoiden yläpuolella ja niskan takana. Siten se tuottaa miellyttävää lämpöä selkäpuolelle sekä pöydän toisella puolella istuvien etupuolelle. Ja toinen terassilämmitin tietysti taas peilikuvana päinvastoin.

Energiataloudellinen ja suorituskykyinen, siksi kolminkertainen testivoittaja!

Terassilämmittimen tehollahan ei sinänsä ole merkitystä vaan sen suorituskyvyllä. Avainkysymys onkin, miten tehokkaasti terassilämmittimen tuottama lämpö siirtyy katonrajasta ruokapöydän korkeudelle (comfort zone), jossa lämpö tunnetaan ja jossa sitä tarvitaan! Toisin sanoen, kuinka paljon watteja tuotetaan neliömetrille oleskelualueella.

Sähkökäyttöisten terassilämmittimien välillä on merkittäviä eroja erityisesti suorituskyvyssä varsinkin ulkokäytössä. SOLAMAGIC terassilämmittimen säteilytehokkuus on jopa 99 %, kun keskipitkien aaltojen terassilämmittimillä se on vain n. 40 %. Pitkä- ja keskipitkäaaltoiset terassilämmittimet antavat ulkotiloissa melko huonon lämpövaikutuksen niiden lämmittäessä ilmamassaa, jonka tuuli tai tuulenvirekin vie monesti mukanaan ja näin lämmöntunne katoaa nopeasti. SOLAMAGIC terassilämmitin tuottaa saksalaisen TÜV –testilaboratorion mukaan jopa 42% tehokkaammin lämpöä kuin muut markkinoilla olevat lämpölamput keskimäärin. Lue tästä miten SOLAMAGIC on menestynyt testissä, jossa vastassa muut eurooppalaiset terassilämmitinvalmistajat.

Terassilämmittimen oikea asennuspaikka

Terassilämmittimen asennuspaikan valinta on tärkeä seikka sen lämpötehon parhaan mahdollisen hyödyntämisen kannalta. Koska SOLAMAGIC terassilämmitin lämmittää vain sen vaikutusalueella olevia kohteita, eikä ilmamassaa, on järkevintä sijoittaa terassilämmitin oleskelualueen välittömään läheisyyteen. Suositeltu asennuskorkeus on, hieman tehosta riippuen 2,0-2,8 metrin korkeudella, josta lämpösäteet hajaantuvat laajenevalle alueelle välimatkan kasvaessa. Terassilämmitintä ei kannata suunnata kulkuväylille, koska niissä ei yleensä oleskella.


Asennuksen kannalta esimerkiksi SOLAMAGIC PREMIUM+ –sarjan terassilämmittimet ovat helppoja ratkaisuja, koska niihin saat lisävarusteena 0,5, 5,0, 7,5 tai 10,0 metrin virtakaapelin. Virtakaapeli on varustettu pikaliittimellä, jolloin saat vaihdettua sen myös itse.

SOLAMAGIC toimittaa vain korkealaatuisia lämmitysratkaisuja. Halutessasi saat SOLAMAGIC terassilämmittimet myös upotettuna ratkaisuna, jolloin lopputulos on aina tyylikäs ja viimeistelty. Lisäksi, erityisen SOLAMAGIC Pro-Automation-System –ratkaisumme ansiosta voit ohjata yhtä tai useampaa terassilämmitintä kaukosäätimellä, seinäpaneelilla, älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Kuinka vain haluat.

Ota rohkeasti yhteyttä jos jokin asia mietityttää terassilämmittimen valinnassa. Me tarjoamme ammattitaitoista apua mielellämme! asiakaspalvelu@pihano.fi tai 010 2799 930.

Voit lähettää kuvia terassista tai parvekkeestasi sähköpostilla tai tekstiviestillä, jolloin saat aina maksuttoman ehdotuksen mikä olisi mielestämme paras lämmitysratkaisu juuri sinun terassille tai parvekkeelle.

Tutustu kehittyneen teknologian SOLAMAGIC terassilämmittimiin tästä.