Garden lights

Liiketunnistin 12V, max.60W

Tyyliä ja tunnelmaa itse asentamalla!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 49,95
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Liiketunnistimen avulla valot voidaan ohjata syttymään automaattisesti kun alueella liikutaan. Integroidun hämäräkytkimen ansiosta valot eivät syty valoisaan aikaan.
Garden Lights tuotevalikoimamme tarjoaa helpon ja turvallisen tavan toteuttaa näyttäviä pihapiirin valaistusratkaisuja itse asentamalla ilman sähköasentajaa.

12 voltin järjestelmä on helppo ja edullinen asentaa. Usein yksikin pistorasia riittää koko pihapiirin valaisemiseen. Kaapelointi on myös helppoa ja turvallista, riittää kun johdot on peitetty pinnan alle. Valaisimien tehosta riippuen kaapelointi voi olla jopa 80 metriä pitkä. Garden Lights ulkovalaistus on myös helposti muunneltavissa, maapiikkien ansiosta voit siirtää valaisimia tarpeen mukaan minne haluat.

Pihapiirin turvallisuus paranee entisestään liiketunnistimen tai hämäräkytkimen ansiosta ja kaukosäätimen avulla ohjaat helposti jopa yhdeksää erillistä ryhmää, kuten terassi, taka- tai etupihaa, kulkuväyliä, tunnelmavalaistusta tai miten ikinä haluat valaistuksesi ryhmittää.

 
Toimitusaika 3-5 vrk
Kuormitus max.60W
Liitäntäjohto 3 metriä
Toiminta-alue Etäisyys 5 metriä, vaakasuunnassa 90 astetta, pystysuunnassa 45 astetta
Toiminta-aika säädettävä: 20 s, 1 min tai 5 min. Ei suositella liitettäväksi hämäräkytkimen ja kaukosäätimen kanssa
Toimitussisältö liiketunnistin seinäkiinnikkeellä ja maapiikillä
IP-luokitus IP44, roiskevesitiivis
Takuu 3 vuotta (ei koske polttimoita)
Muuta 12 voltin valaisinjärjestelmän suunnittelet ja asennat itse helposti ja turvallisesti ilman sähköasentajan taitoja. Garden Lights takaa näyttävän pihavalaistuksen kotiin ja mökille. Sähköasentajaa ei tarvita, koska kaikki valaisimet, muuntajat ja kaapelit on itse kytkettävissä. Valaisimet hyödyntävät kestävää ja energiatehokasta LED-teknologiaa. Kaikilla Garden Lights tuotteilla on 3 vuoden takuu.
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.