La Siesta

La Siesta Virginia Riippumatto XXL

Luonnon ehdoilla!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 129,00 12900
Alk. 8,95 € / kk

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Koko perheen riippumatto Virginia on valmistettu iholle ystävällisestä ja korkealuokkaisesta, värjäämättömästä puuvillasta! Päätypuu FSC-leimattua shorea-puuta vastuullisen metsäteollisuuden mukaisesti!


Riippumatot päätypuilla ovat erityisen suosittuja auringonpalvojien keskuudessa, koska riippumaton päissä sijaitsevat päätypuut pitävät maton täysin avoimena, jolloin auringonottajan ylle ei synny varjoja. Nämä riippumatot ovat myös tunnettuja koristeellisuudestaan. Ihanteellinen makuuasento on pitkittäin ja vinkkinä mainittakoon, että riippumatot päätypuilla tulee aina kiinnittää tiukaksi!

Värjäämätön puuvilla on erittäin ihoystävällinen ja sen valmistuksessa energian- ja vedenkulutus on pidetty mahdollisimman pienenä ympäristön suojelemiseksi. Valmistuksessa ei ole käytetty myöskään väriaineita. Päätypuu on säänkestävää, valtavan tiheytensä ansiosta erittäin tukevaa ja vakaata shorea-puuta, joka kasvaa Kaakkois-Aasiassa.

Useat ripustusnyörit takaavat tasaisen painojakauman riippumatolle ja siksi todella mukavan oleskeluhetken sekä suurenmoisen painottomuuden tunteen. Riippumaton molemmat reunat on punottu erittäin tiheästi, jonka ansiosta matto on erittäin vakaa ja tukeva. Mitä suurempi riippumatto on, sitä suurempi on myös sen mukavuus!

Turvallisuuden ja laadukkaan valmistuksen takaa La Siesta -tuotteiden TüV hyväksyntä.
 
 
Paino 4,2 kg
Toimitusaika varastossa
Kankaan mitat 140 x 185 cm
Kokonaispituus 370 cm
Kiinnityspisteiden min. etäisyys 370 cm
Päätypuun leveys 140 cm
Kestävyys 160 kg
Alkuperämaa Pohjois-Amerikka
Materiaalit 100 % puuvilla, shorea -puu
Pakkauskoko 140 x 17 x 17 cm
Takuu 24 kk
Maahantuoja Pihano Oy
Lisätiedot 050 370 2940 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.