La Siesta

La Siesta Sonrisa Riipputuoli lime säänkestävä

Säänkestävä riipputuoli!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 89,90
Alk. 8,95 € / kk

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Sonrisa Riipputuoli on valmistettu säänkestävästä HamacTex -materiaalista, joka näyttää ja tuntuu puuvillalta! Ikioma rentoutumispaikka puunoksalle, terassille tai parvekkeelle! Upeat limensävy auringonpaisteeseen!

Maksuton toimitus, tilaa heti!Tämä riipputuoli on varustettu 110 cm kiinteällä poikkipuulla ja sen suositeltu minimiasennuskorkeus on 215 cm. Riipputuolin korkeutta voi luonnollisesti säädellä pidentämällä tai lyhentämällä köyttä. La Siestan valikoimasta löydät sopivan kiinnitysratkaisun kaikkiin asennuksiin, jopa mukavuutta tuovalla kiinnitysjousella!

Riipputuoli on valmistettu säänkestävästä, nimenomaan riippumattoihin ja -tuoleihin suunnitellusta HamacTex -polypropeenista, joka näyttää ja tuntuu puuvillalta. Kuidun ominaisuuksiin kuuluu värien pitkä kestävyys sekä vaihtelevien sääolosuhteiden sietäminen. HamacTex myös kuivuu erittäin nopeasti! Poikkipuu on FSC -sertifioitua bambua, jonka ylellisen lamelliteknologisen valmistustavan ansiosta sillä on erityisen sileä pinta ja vakaa rakenne. La Siestan kehittämä ja patentoima, kiinteä turvaleikari lisää turvallisuutta sekä mukavuutta estäen ripustusnarujen kiertymisen. Riipputuolin molemmat reunat on punottu erittäin tiheästi, mikä tekeekin riipputuolista vakaan ja tukevan.

La Siestan Riipputuolit ovat aikuisen ihmisen lempipaikkoja niin kotona kuin mökillä, mutta ne sopivat erinomaisesti myös lasten kanssa yhteiseen ajanviettoon. Ripusta oma Riipputuolisi kattoon, palkkiin tai oksalle kotona, terassilla, parvekkeella, puutarhassa… vain mielikuvitus on rajana! Ihanteellinen vetäytymispaikka rentoutumiseen ja lukemiseen.
 
 
Paino 2,1 kg
Toimitusaika varastossa
Istuinalueen Pituus 140 cm
Istuinalueen Leveys 105 cm
Kokonaiskorkeus 155 cm
Minimiasennuskorkeus 200 cm
Poikkipuu kiinteä 110 cm, FSC -sertifioitu ja lämpökäsitelty bambu
Kestävyys 130 kg
Ripustusnyörit 40 kpl
Alkuperämaa Kolumbia
Materiaalit 100 % HamacTex polypropyleeni, FSC sertifioitu ja lämpökäsitelty bambu
Värit lime (vihreä), mandarine (oranssi), prune (sininen)td>
Pakkauskoko 110 x 6 x 6 cm
Takuu 24 kk
Pesu 30 astetta
Teline kaikki La Siesta -riipputuolitelineet
Maahantuoja Pihano Oy
Lisätiedot 050 370 2940 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.