La Siesta

La Siesta Sonrisa Riippumatto single mandarine

Säänkestävää tyyliä!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 69,90
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl

Yhden hengen riippumatto Sonrisa on valmistettu säänkestävästä HamacTex -materiaalista. Materiaali on polypropyleenia, mutta tuntuu ja näyttää puuvillalta! Täysin säänkestävä oleilupaikka minne vain! HamacTexin ominaisuuksiin kuuluu erinomainen värinkesto sekä nopea kuivuminen!

Tilaa telineen kanssa ilman toimituskuluja!Sonrisa tulee Kolumbiasta missä riippumatot ovat aina olleet tärkeä osa päivittäistä elämää. Tämä riippumatto on latinalaisamerikkalaisten riippumattojen alkuperäisin muoto!

Eteläamerikkalaiset makaavat riippumatossa perinteisesti viistosuunnassa, jolloin selkä on suorana, vartalon avatessa riippumaton. Useat ripustusnyörit takaavat tasaisen painojakauman riippumatolle ja siksi erittäin mukavan oleskeluhetken sekä suurenmoisen painottomuuden tunteen. Riippumaton molemmat reunat on punottu erittäin tiheästi, jonka ansiosta matto on erittäin vakaa ja tukeva.

Mitä suurempi riippumatto on, sitä suurempi on myös sen mukavuus! Turvallisuuden ja laadukkaan valmistuksen takaa La Siesta -tuotteiden TüV hyväksyntä. HamacTex -kuidun ominaisuuksia ovat värien pitkä kestävyys, vaihtelevien sääolosuhteiden sietäminen sekä nopea kuivuminen.
 
 
Paino 0,8 kg
Toimitusaika 1-4 vrk, telineet n. 7 arkipäivää
Kankaan mitat 140 x 200 cm
Kokonaispituus 300 cm
Kiinnityspisteiden min. etäisyys 270 cm
Ripustusnyörit 54 kpl
Alkuperämaa Kolumbia
Kestävyys 120 kg, säänkestävä
Materiaalit matto 100 % polypropyleeni
Väri lime (vihreä), mandarine (oranssi), wild berry (sininen)
Pakkauskoko 21 x 14 x 14 cm
Teline kaikki single –koon telineet
Takuu 24 kk
Pesu konepesu 30 astetta
Maahantuoja Pihano Oy
Lisätiedot 050 370 2940 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.