La Siesta

La Siesta Modesta Riippumatto single arabica

Valmistettu luomupuuvillasta!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 79,90 7990
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Yhden hengen riippumatto Modesta on valmistettu puhtaasta, korkealaatuisesta luomupuuvillasta. Reilu ihmiselle, reilu luonnolle! Luomupuuvilla tuotetaan ekologisten periaatteiden mukaisesti ja se tarjoaa ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon perinteiselle puuvillalle!

Tilaa telineen kanssa ilman toimituskuluja!


Modesta tulee Kolumbiasta missä riippumatot ovat aina olleet tärkeä osa päivittäistä elämää. Tämä riippumatto on latinalaisamerikkalaisten riippumattojen alkuperäisin muoto!

Eteläamerikkalaiset makaavat riippumatossa perinteisesti viistosuunnassa, jolloin selkä on suorana, vartalon avatessa riippumaton. Useat ripustusnyörit takaavat tasaisen painojakauman riippumatolle ja siksi erittäin mukavan oleskeluhetken sekä suurenmoisen painottomuuden tunteen. Riippumaton molemmat reunat on punottu erittäin tiheästi, jonka ansiosta matto on erittäin vakaa ja tukeva.

Mitä suurempi riippumatto on, sitä suurempi on myös sen mukavuus! Turvallisuuden ja laadukkaan valmistuksen takaa La Siesta -tuotteiden TüV hyväksyntä. Tämä riippumatto on valmistettu luomupuuvillasta ja sertifioitu OE100-standardien mukaisesti. Puuvilla on peräisin geenimanipuloimattomista siemenistä ja viljelty ilman kemikaaleja.
 
 
Paino 1,2 kg
Toimitusaika varastossa
Kankaan mitat 140 x 200 cm
Kokonaispituus 300 cm
Kiinnityspisteiden min. etäisyys 270 cm
Ripustusnyörit 54 kpl
Alkuperämaa Kolumbia
Kestävyys 120 kg
Materiaalit 100 % luomupuuvilla
Väri latte (vaalea) tai arabica (tumma)
Pakkauskoko 21 x 14 x 14 cm
Teline kaikki single –koon telineet
Takuu 24 kk
Pesu konepesu 30 astetta
Maahantuoja Pihano Oy
Lisätiedot 050 370 2940 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.