La Siesta

La Siesta Habana Riipputuoli Lounger onyx

Luomupuuvillaa ihanissa väreissä!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 159,90 15990
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Jättisuuri, luomupuuvillainen La Siesta -uutuus Habana -riipputuoli saattelee sinut rentoon tunnelmaan! Kooltaan suurin, mukavuudeltaan ylivoimainen - HABANA Lounger!

Maksuton toimitus, tilaa heti!

 
Riipputuoli on valmistettu iholle miellyttävästä ja kestävästä, puhtaasta luomupuuvillasta. Poikkipuu on FSC -sertifioitua bambua, jonka ylellisen lamelliteknologisen valmistustavan ansiosta sillä on erityisen sileä pinta ja vakaa rakenne.La Siestan kehittämä ja patentoima, kiinteä turvaleikari lisää turvallisuutta sekä mukavuutta estäen ripustusnarujen kiertymisen.

Riipputuolin molemmat reunat on punottu erittäin tiheästi, mikä tekeekin tuolista vakaan ja tukevan. Suurin ja mukavin riipputuoli on varustettu 140 cm kiinteällä poikkipuulla ja sen suositeltu minimiasennuskorkeus on 220 cm. Korkeutta voi luonnollisesti säädellä pidentämällä tai lyhentämällä köyttä.

La Siestan valikoimasta löydät sopivan kiinnitysratkaisun kaikkiin asennuksiin, jopa mukavuutta tuovalla kiinnitysjousella! La Siestan Riipputuolit ovat aikuisen ihmisen lempipaikkoja niin kotona kuin mökillä, mutta ne sopivat erinomaisesti myös lasten kanssa yhteiseen ajanviettoon. Ripusta oma riipputuolisi kattoon, palkkiin tai oksalle kotona, terassilla, parvekkeella, puutarhassa… vain mielikuvitus on rajana! Ihanteellinen vetäytymispaikka rentoutumiseen ja lukemiseen.
 
 
Paino 3,1 kg
Toimitusaika 1-4 vrk, telineet n. 7 arkipäivää
Istuinalueen pituus 210 cm
Istuinalueen leveys 130 cm
Kokonaiskorkeus 185 cm
Minimiasennuskorkeus 220 cm
Poikkipuu 140 cm
Kestävyys 160 kg
Ripustusnyörit 60 kpl
Alkuperämaa Kolumbia
Materiaalit 100 % luomupuuvilla, FSC -sertifioitu ja lämpökäsitelty bambu
Pakkauskoko 140 x 7 x 7 cm
Takuu 24 kk
Pesu 30 astetta
Teline La Siesta Romano ja Vela lounger telineet
Maahantuoja Pihano Oy
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.