La Siesta

La Siesta Habana Riipputuoli Comfort onyx

Luomupuuvillaa ihanissa väreissä!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 129,90 12990
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Miellyttävä, luomupuuvillainen La Siesta -uutuus Habana -riipputuoli saattelee sinut rentoon tunnelmaan! Mukavuudeltaan ylivoimainen - HABANA Comfort!

Maksuton toimitus, tilaa heti!
 
Riipputuoli on valmistettu iholle miellyttävästä ja kestävästä, puhtaasta luomupuuvillasta. Poikkipuu on FSC -sertifioitua bambua, jonka ylellisen lamelliteknologisen valmistustavan ansiosta sillä on erityisen sileä pinta ja vakaa rakenne.La Siestan kehittämä ja patentoima, kiinteä turvaleikari lisää turvallisuutta sekä mukavuutta estäen ripustusnarujen kiertymisen.

Riipputuolin molemmat reunat on punottu erittäin tiheästi, mikä tekeekin tuolista vakaan ja tukevan. Suurin ja mukavin riipputuoli on varustettu 110 cm kiinteällä poikkipuulla ja sen suositeltu minimiasennuskorkeus on 210 cm. Korkeutta voi luonnollisesti säädellä pidentämällä tai lyhentämällä köyttä.

La Siestan valikoimasta löydät sopivan kiinnitysratkaisun kaikkiin asennuksiin, jopa mukavuutta tuovalla kiinnitysjousella! La Siestan Riipputuolit ovat aikuisen ihmisen lempipaikkoja niin kotona kuin mökillä, mutta ne sopivat erinomaisesti myös lasten kanssa yhteiseen ajanviettoon. Ripusta oma riipputuolisi kattoon, palkkiin tai oksalle kotona, terassilla, parvekkeella, puutarhassa… vain mielikuvitus on rajana! Ihanteellinen vetäytymispaikka rentoutumiseen ja lukemiseen.
 
 
Paino 3,1 kg
Toimitusaika varastossa, telineet n. 7 arkipäivää
Istuinalueen pituus 180 cm
Istuinalueen leveys 115 cm
Kokonaiskorkeus 160 cm
Minimiasennuskorkeus 210 cm
Poikkipuu 110 cm
Kestävyys 130 kg
Alkuperämaa Kolumbia
Materiaalit 100 % luomupuuvilla, FSC -sertifioitu ja lämpökäsitelty bambu
Pakkauskoko 112 x 10 x 10 cm
Takuu 24 kk
Pesu 30 astetta
Teline La Siesta Romano ja Vela lounger telineet
Maahantuoja Pihano Oy
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.