La Siesta

La Siesta Flora Riippumatto XXL chilli

Luomupuuvillaa!

Hinta: 149,90
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Koko perheen riippumatto Flora on valmistettu puhtaasta, korkealaatuisesta luomupuuvillasta. Reilu ihmiselle, reilu luonnolle! Luomupuuvilla tuotetaan ekologisten periaatteiden mukaisesti ja se tarjoaa ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon perinteiselle puuvillalle!

Maksuton toimitus!Flora tulee Kolumbiasta missä riippumatot ovat aina olleet tärkeä osa päivittäistä elämää. Tämä riippumatto on latinalaisamerikkalaisten riippumattojen alkuperäisin muoto!

Eteläamerikkalaiset makaavat riippumatossa perinteisesti viistosuunnassa, jolloin selkä on suorana, vartalon avatessa riippumaton. Useat ripustusnyörit takaavat tasaisen painojakauman riippumatolle ja siksi erittäin mukavan oleskeluhetken sekä suurenmoisen painottomuuden tunteen. Riippumaton molemmat reunat on punottu erittäin tiheästi, jonka ansiosta matto on erittäin vakaa ja tukeva.

Mitä suurempi riippumatto on, sitä suurempi on myös sen mukavuus! Turvallisuuden ja laadukkaan valmistuksen takaa La Siesta -tuotteiden TüV hyväksyntä. Tämä riippumatto on valmistettu luomupuuvillasta ja sertifioitu OE100-standardien mukaisesti. Puuvilla on peräisin geenimanipuloimattomista siemenistä ja viljelty ilman kemikaaleja.
 
 
Paino 1,3 kg
Toimitusaika varastossa
Kankaan mitat 180 x 260 cm
Kokonaispituus 400 cm
Kiinnityspisteiden min. etäisyys 360 cm
Ripustusnyörit 54 kpl
Alkuperämaa Kolumbia
Kestävyys 200 kg
Materiaalit 100 % luomupuuvilla
Väri chilli (pun), curacao (sin), chocolate (rusk), blossom (lila)
Pakkauskoko 21 x 15 x 15 cm
Teline kaikki XXL –koon telineet
Takuu 24 kk
Pesu konepesu 30 astetta
Maahantuoja Pihano Oy
Lisätiedot 050 370 2940 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

12.01.2015 - sini

Ihanat värit, ruskea on mun lemppari!