La Siesta

La Siesta Elipso Teline riippumatolle XXL

Tukeva teline riippumatolle!

Hinta: 399,00 39900
Alk. 16,62 € / kk
Määrä: kpl

Elipso riippumattotelineen ansiosta asennat riippumattosi minne vain missä ei ole muita riippumatolle soveltuvia kiinnityspisteitä. Kestää, kestää ja kestää, myös ulkokäytössä.

Kaunis muotoilu yhdistettynä luonnonmateriaaleihin: säänkestävä Elipso-riippumattoteline antaa upeat puitteet kallisarvoisiin hetkiin ulkosalla.

Varma on varmaa: patentoiduilla SmartHook- ja MultiSpot kiinnitysratkaisuillamme ja tyylikkäillä telineillämme voit luoda elämäsi uuden keskipisteen vaivattomasti minne tahansa.

FSC™-sertifioitu puu sopii korkealla paineella suoritetun puukerrosten yhteenliimauksen ja kyllästekäsittelyn ansiosta optimaalisesti ulkokäyttöön. Siperianlehtikuusi on erityisen säänkestävää ja sopii siksi ihanteellisesti käytettäväksi puutarhassa tai muissa ulkotiloissa.
 

Paino

36 kg

Toimitusaika

varastossa 28.4.2022

Äärimitat

425 x 135 x 148 cm

Lattiatilantarve

135 x 175 cm

Kestävyys

200 kg

Materiaalit

FSC-sertifioitu lehtikuusi

Soveltuvuus

kaikki XXL-koon riippumatot

Canoa riippumattotelineet on valmistettu tiheäsyisestä, Pohjoismaisesta kuusesta, joka kestää erityisen riippumaton aiheuttaman rasituksen. Rippumattotelineen voi jättää huoletta ulos koko kesäksi. FSC -sertifiointi takaa puun jalostamisen aina taimesta lopputuotteeksi tiukkojen kriteerien mukaisesti.

Patentoidun QuickExtend -systeemin avulla riippumattoa voidaan pidentää tai lyhentää nopeasti ja helposti. QuickExtend on siis helppokäyttöinen ja tekee riippumatosta turvallisen ja mukavan rentoutumispaikan.

Arvostele tämä tuote

02.12.2014 - jeppe

huippuhieno ja tukeva teline!