La Siesta

La Siesta Domingo Riipputuoli Lounger lime säänkestävä

Upeat värit!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 149,90 14990
Alk. 8,95 € / kk

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Domingo riipputuoli loistaa upeissa väreissä satoi tai paistoi! Täysin ulkokäyttöön soveltuva HamacTex -kangas näyttää ja tuntuu puuvillalta! Domingo onkin yksi suosituimmista riipputuoleistamme!

Maksuton toimitus, tilaa heti!
 
Riipputuoli on valmistettu säänkestävästä, nimenomaan riippumattoihin ja -tuoleihin suunnitellusta HamacTex -polypropyleenista, joka näyttää ja tuntuu puuvillalta. Kuidun ominaisuuksiin kuuluu värien pitkä kestävyys sekä vaihtelevien sääolosuhteiden sietäminen. HamacTex myös kuivuu erittäin nopeasti!

Riipputuolin poikkipuu on FSC -sertifioitua bambua, jonka ylellisen lamelli-teknologisen valmistustavan ansiosta sillä on erityisen sileä pinta ja vakaa rakenne. La Siestan kehittämä ja patentoima, kiinteä turvaleikari lisää turvallisuutta sekä mukavuutta estäen ripustusnarujen kiertymisen. Riipputuolin molemmat reunat on punottu erittäin tiheästi, mikä tekeekin riipputuolista vakaan ja tukevan.

Suuri ja mukava riipputuoli on varustettu 140 cm kiinteällä poikkipuulla ja sen suositeltu minimiasennuskorkeus on 245 cm. Korkeutta voi luonnollisesti säädellä pidentämällä tai lyhentämällä köyttä. La Siestan valikoimasta löydät sopivan kiinnitysratkaisun kaikkiin asennuksiin, jopa mukavuutta tuovalla kiinnitysjousella!

La Siestan Riipputuolit ovat aikuisen ihmisen lempipaikkoja niin kotona kuin mökillä, mutta ne sopivat erinomaisesti myös lasten kanssa yhteiseen ajanviettoon. Ripusta oma Riipputuolisi kattoon, palkkiin tai oksalle kotona, terassilla, parvekkeella, puutarhassa… vain mielikuvitus on rajana! Ihanteellinen vetäytymispaikka rentoutumiseen ja lukemiseen.
 
 
Paino 3,7 kg
Toimitusaika 1-4 vrk, telineet n. 7 arkipäivää
Istuinalueen pituus 210 cm
Istuinalueen leveys 130 cm
Kokonaiskorkeus 185 cm
Minimiasennuskorkeus 245 cm
Poikkipuu 140 cm
Kestävyys 160 kg, säänkestävä
Ripustusnyörit 60 kpl
Alkuperämaa Kolumbia
Teline La Siesta Romano ja Vela -telineet
Materiaalit 100 % HamacTex -polypropyleeni, FSC -sertifioitu ja lämpökäsitelty bambu
Pakkauskoko 140 x 7 x 7 cm
Takuu 24 kk
Pesu 30 astetta
Maahantuoja Pihano Oy
Lisätiedot 050 370 2940 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.