La Siesta

La Siesta Domingo Riipputuoli Comfort marine säänkestävä

Upeat värit!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 129,90 12990
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl

Domingo riipputuoli loistaa upeissa väreissä satoi tai paistoi! Täysin ulkokäyttöön soveltuva HamacTex -kangas näyttää ja tuntuu puuvillalta! Domingo onkin yksi suosituimmista riipputuoleistamme!

Maksuton toimitus, tilaa heti!
 
Riipputuoli on valmistettu säänkestävästä, nimenomaan riippumattoihin ja -tuoleihin suunnitellusta HamacTex -polypropyleenista, joka näyttää ja tuntuu puuvillalta. Kuidun ominaisuuksiin kuuluu värien pitkä kestävyys sekä vaihtelevien sääolosuhteiden sietäminen. HamacTex myös kuivuu erittäin nopeasti!

Riipputuolin poikkipuu on FSC -sertifioitua bambua, jonka ylellisen lamelli-teknologisen valmistustavan ansiosta sillä on erityisen sileä pinta ja vakaa rakenne. La Siestan kehittämä ja patentoima, kiinteä turvaleikari lisää turvallisuutta sekä mukavuutta estäen ripustusnarujen kiertymisen. Riipputuolin molemmat reunat on punottu erittäin tiheästi, mikä tekeekin riipputuolista vakaan ja tukevan.

Supermukava riipputuoli on varustettu 110 cm kiinteällä poikkipuulla ja sen suositeltu minimiasennuskorkeus on 210 cm. Korkeutta voi luonnollisesti säädellä pidentämällä tai lyhentämällä köyttä. La Siestan valikoimasta löydät sopivan kiinnitysratkaisun kaikkiin asennuksiin!

La Siestan Riipputuolit ovat aikuisen ihmisen lempipaikkoja niin kotona kuin mökillä, mutta ne sopivat erinomaisesti myös lasten kanssa yhteiseen ajanviettoon. Ripusta oma Riipputuolisi kattoon, palkkiin tai oksalle kotona, terassilla, parvekkeella, puutarhassa… vain mielikuvitus on rajana! Ihanteellinen vetäytymispaikka rentoutumiseen ja lukemiseen.
 
 
Paino 3,7 kg
Toimitusaika varastossa, telineet n. 7 arkipäivää
Istuinalueen pituus 180 cm
Istuinalueen leveys 115 cm
Kokonaiskorkeus 160 cm
Minimiasennuskorkeus 210 cm
Poikkipuu 110 cm
Kestävyys 130 kg, säänkestävä
Alkuperämaa Kolumbia
Teline La Siesta Romano ja Vela -telineet
Materiaalit 100 % HamacTex -polypropyleeni, FSC -sertifioitu ja lämpökäsitelty bambu
Pakkauskoko 112 x 8 x 8 cm
Takuu 24 kk
Pesu 30 astetta
Maahantuoja Pihano Oy
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.