La Siesta

La Siesta Brisa Riippumatto XXL sea salt säänkestävä

Säänkestävä tyylimatto!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 109,90 10990
Alk. 8,95 € / kk

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Koko perheen riippumatto Brisa on valmistettu säänkestävästä HamacTex -materiaalista. Materiaali on polypropyleenia, mutta tuntuu ja näyttää puuvillalta! Täysin säänkestävä oleilupaikka minne vain, kotiin tai mökille!

Ulkokäyttöön sopiva La Siesta uutuusmatto terassille, parvekkeelle tai pihapuun alle! Rentoudu yksin tai kaksin silkinpehmeän riippumaton keinunnan tahdissa.

Brisa tulee Kolumbiasta missä riippumatot ovat aina olleet tärkeä osa päivittäistä elämää. Tämä riippumatto on latinalaisamerikkalaisten riippumattojen alkuperäisin muoto! Eteläamerikkalaiset makaavat riippumatossa perinteisesti viistosuunnassa, jolloin selkä on suorana, vartalon avatessa riippumaton. Useat ripustusnyörit takaavat tasaisen painojakauman riippumatolle ja siksi erittäin mukavan oleskeluhetken sekä suurenmoisen painottomuuden tunteen. Riippumaton molemmat reunat on punottu erittäin tiheästi, jonka ansiosta matto on erittäin vakaa ja tukeva. Mitä suurempi riippumatto on, sitä suurempi on myös sen mukavuus!

Turvallisuuden ja laadukkaan valmistuksen takaa La Siesta -tuotteiden TüV hyväksyntä. Säänkestävän kuidun ominaisuuksia ovat värien pitkä kestävyys, vaihtelevien sääolosuhteiden sietäminen sekä nopea kuivuminen.
 
 
Paino 1,3 kg
Toimitusaika varastossa
Kankaan mitat 180 x 260 cm
Kokonaispituus 400 cm
Kiinnityspisteiden min. etäisyys 360 cm
Alkuperämaa Kolumbia
Kestävyys 200 kg
Materiaalit säänkestävä, 100 % polypropyleenikuitu
Pakkauskoko 23 x 17 x 17 cm
Takuu 24 kk
Pesu konepesu 30 astetta
Maahantuoja Pihano Oy
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.