La Siesta

La Siesta Alabama Riippumatto XXL vanilla säänkestävä

Paikka auringossa!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 189,90
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl

Koko perheen riippumatto Alabama on valmistettu säänkestävästä HamacTex -materiaalista. Materiaali on polypropeenia, mutta tuntuu ja näyttää puuvillalta! Täysin säänkestävä auringonottopaikka upeissa väreissä kotiin tai mökille. Päätypuu FSC-leimattua shorea-puuta vastuullisen metsäteollisuuden mukaisesti!

Maksuton toimitus!


Riippumatot päätypuilla ovat erityisen suosittuja auringonpalvojien keskuudessa, koska riippumaton päissä sijaitsevat päätypuut pitävät maton täysin avoimena, jolloin auringonottajan ylle ei synny varjoja. Nämä riippumatot ovat myös tunnettuja koristeellisuudestaan. Ihanteellinen makuuasento on pitkittäin ja vinkkinä mainittakoon, että riippumatot päätypuilla tulee aina kiinnittää tiukaksi!

Erityistä mukavuutta ja luksusta lisää riippumaton pehmustettu makuualue, joka pitää myös kylmyyttä loitolla! Päätypuu on säänkestävää, valtavan tiheytensä ansiosta erittäin tukevaa ja vakaata shorea-puuta, joka kasvaa Kaakkois-Aasiassa. Useat ripustusnyörit takaavat tasaisen painojakauman riippumatolle ja siksi todella mukavan oleskeluhetken sekä suurenmoisen painottomuuden tunteen. Riippumaton molemmat reunat on punottu erittäin tiheästi, jonka ansiosta matto on erittäin vakaa ja tukeva. Mitä suurempi riippumatto on, sitä suurempi on myös sen mukavuus!

Turvallisuuden ja laadukkaan valmistuksen takaa La Siesta -tuotteiden TüV hyväksyntä. HamacTex -kuidun ominaisuuksia ovat värien pitkä kestävyys, vaihtelevien sääolosuhteiden sietäminen sekä nopea kuivuminen.
 
 
Paino 5,8 kg
Toimitusaika varastossa
Kankaan mitat 140 x 210 cm
Kokonaispituus 400 cm
Kiinnityspisteiden min. etäisyys 400 cm
Päätypuun leveys 140 cm
Kestävyys 160 kg, säänkestävä
Alkuperämaa Pohjois-Amerikka
Materiaalit 100 % polyesteri, FSC -sertifioitu shorea -puu
Pakkauskoko 140 x 17 x 17 cm
Takuu 24 kk
Pesu käsinpesu 30 astetta
Maahantuoja Pihano Oy 010 2799 930
Lisätiedot  tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.