Keraamiset hiiligrillit

Keraamiset hiiligrillit

Keraaminen hiiligrilli vaativalle kotikokille

Keraaminen hiiligrilli eli Kamado grilli nostaa ulkokeittiösi varustelun uudelle tasolle! Keraaminen grilli auttaa sinua valmistamaan pizzat, pihvit, savustetut kalat tai haudutut mureat paistit! Grillissä on kattavat vakiovarusteet, mutta lisäksi sitä voi päivittää uusilla ominaisuuksilla, kuten grillaustarvikkeilla. Valikoimissamme on neljä eri Kamado grilli kokoa, monia tyylikkäitä malleja ja kaksi eri väriä, jotka sopivat varmasti juuri sinun tarpeisiisi.
Kysy lisää hiiligrilleistä

Keraaminen grilli on tehokas ja säästeliäs laite

Keraaminen grilli käyttää hiiltä säästeliäästi ja paksu keraaminen kuori varaa hyvin lämpöä. Pitkäikäinen Monolith keraaminen hiiligrilli on hinta-laatusuhteeltaan vertaansa vailla. Hiiligrilli lämpenee 15 minuutissa jopa 300-400 -asteiseksi ja toimii ulkona ympäri vuoden, jopa kovilla pakkasilla. Kamado grillin keraamisille osille on myönnetty korkean laadun merkiksi 10 vuoden takuu.

Miksi valita Kamado grilli? 

Keraaminen Kamado hiiligrilli on käyttöominaisuuksiltaan ainutlaatuinen. Mikään muu grilli ei taivu siihen, että sillä voisi valmistaa pizzaa tai leipää saati savustaa ja hauduttaa ruokia! Lisäksi sitä on helpompi käyttää kuin kaasugrilliä eikä se vaadi juurikaan puhdistamista. 
Keraaminen hiiligrilli sisältää myös monipuoliset lämmönsäätöominaisuudet ja kattavat lisävarusteet. Hanki tuhatvuotisia perinteitä kunnioittava Kamado grilli terassille tai kesäkeittiöön!
Järjestys: