Keraamiset hiiligrillit

Keraamiset hiiligrillit

Hiiligrilli vaativalle kotikokille

Varustele oma ulkokeittiösi keraamisella Monolith hiiligrillillä! Keraamisella Monolith hiiligrillillä valmistat suussasulavan herkulliset pizzat, grillaat kunnon pihvin, savustat maukkaan kala-aterian tai haudutat hitaasti mureat paistit! Monolith kruunaa kesäkeittiösi tuhatvuotisilla perinteillään! Monolith hiiligrillin keraamisille osille on myönnetty korkean laadun merkiksi 10 vuoden takuu.

Hiiligrilli on tehokas ja säästeliäs laite

Keraaminen grilli on hiilikäyttöinen laite, joka käyttää hiiltä säästeliäästi. Paksu keraaminen kuori varaa hyvin lämpöä. Grillissä on kattavat vakiovarusteet, mutta lisäksi sitä voi päivittää uusilla ominaisuuksilla, kuten grillaustarvikkeilla. Tarjolla on kolme kokoa, monia tyylikkäitä malleja ja kaksi eri väriä, jotta ne sopivat varmasti juuri sinun tarpeisiisi. Pitkäikäinen Monolith keraaminen hiiligrilli on hinta-laatusuhteeltaan vertaansa vailla. Sen käyttöominaisuuksia ei päihitä mikään muu grillityyppi. Lisäksi sitä on helpompi käyttää kuin kaasugrilliä eikä se vaadi juurikaan puhdistamista. Hiiligrilli lämpenee 15 minuutissa jopa 300-400 -asteiseksi ja toimii ulkona ympäri vuoden, jopa kovilla pakkasilla. Sopii siis täydellisesti terassille!

Keraaminen hiiligrilli vaativalle kotikokille

Keraaminen hiiligrilli eli ns. Kamado-grilli nostaa ulkokeittiösi varustelun uudelle tasolle! Keraamisella grillillä valmistat kätevästi pizzat, grillaat pihvit, savustat kalat tai haudutat mureat paistit! Grillissä on kattavat vakiovarusteet, mutta lisäksi sitä voi päivittää uusilla ominaisuuksilla, kuten grillaustarvikkeilla. Valikoimissamme on neljä eri kokoa, monia tyylikkäitä malleja ja kaksi eri väriä, jotka sopivat varmasti juuri sinun tarpeisiisi.

Keraaminen grilli on tehokas ja säästeliäs laite

Keraaminen grilli käyttää hiiltä säästeliäästi ja paksu keraaminen kuori varaa hyvin lämpöä. Pitkäikäinen Monolith keraaminen hiiligrilli on hinta-laatusuhteeltaan vertaansa vailla. Hiiligrilli lämpenee 15 minuutissa jopa 300-400 -asteiseksi ja toimii ulkona ympäri vuoden, jopa kovilla pakkasilla. Kamado-grillin keraamisille osille on myönnetty korkean laadun merkiksi 10 vuoden takuu.

Järjestys: