Keraamiset hiiligrillit

Keraamiset hiiligrillit

Keraaminen hiiligrilli vaativalle kotikokille

Hanki unelmiesi ulkokeittiöön Monolith keraaminen hiiligrilli. Vaativan kokin kesäkeittiön kruunaa tuhatvuotisilla perinteillä varusteltu grilli, jolla voit savustaa, hauduttaa, grillata tai valmistaa vaikka suussasulavan pizzan! Monolith hiiligrillin keraamisille osille on myönnetty korkean laadun merkiksi 10 vuoden takuu (sisäosat 2 vuotta).

Tutustu tuotteisiin

Keraaminen hiiligrilli varaa lämpöä

Keraaminen grilli on hiilikäyttöinen laite, joka käyttää hiiltä säästeliäästi. Paksu keraaminen kuori varaa hyvin lämpöä. Grillissä on kattavat vakiovarusteet, mutta lisäksi sitä voi päivittää uusilla ominaisuuksilla, kuten grillaustarvikkeilla. Tarjolla on kolme kokoa, monia tyylikkäitä malleja ja kaksi eri väriä, jotta ne sopivat varmasti juuri sinun tarpeisiisi. Pitkäikäinen Monolith keraaminen hiiligrilli on hinta-laatusuhteeltaan vertaansa vailla. Sen käyttöominaisuuksia ei päihitä mikään muu grillityyppi. Lisäksi sitä on helpompi käyttää kuin kaasugrilliä eikä se vaadi juurikaan puhdistamista. Hiiligrilli lämpenee 15 minuutissa jopa 300-400 -asteiseksi ja toimii ulkona ympäri vuoden, jopa kovilla pakkasilla.

Miksi valita Kamado-hiiligrilli?

Keraamisen hiiligrillin käyttöominaisuuksia ei päihitä mikään muu grillityyppi. Millään muulla grillillä ei voi valmistaa pizzaa tai leipää saati savustaa ja hauduttaa ruokia! Lisäksi sitä on helpompi käyttää kuin kaasugrilliä eikä se vaadi juurikaan puhdistamista. Grillin vahvuuksiin kuuluu lisäksi sen monipuoliset lämmönsäätöominaisuudet ja kattavat lisävarusteet. Hanki tuhatvuotisia perinteitä kunnioittava hiiligrilli terassille tai kesäkeittiöön!

Miten valita oikea grillimerkki?

Keraamisia hiiligrillejä on tarjolla monilta eri brändeiltä ja oikean merkin valinta voi olla vaikeaa. Me uskomme saksalaiseen huippuosaamiseen ja takaamme valikoimassamme olevien tuotteiden laadun. Meidän kauttamme takuuasiat hoituvat moitteettomasti, joten et jää grillisi kanssa pulaan. Lisäksi saat meiltä keraamiseen grilliisi kaikki vara- ja lisäosat helposti ja nopeasti. Kun ostat Kamado-grillin meiltä, takaamme sinulle huolettoman ja turvallisen valinnan pitkäksi aikaa. Keraamisilla osilla on 10 vuoden takuu (sisäosat 2 vuotta) ja teräsosat on pääsääntöisesti valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Millaisen grillin tarvitsen?

Merkkivalinnan jälkeen täytyy vielä valita omaan käyttötarpeeseen sopiva keraaminen hiiligrilli. Valikoimissamme on neljä erikokoista mallia. Lisäksi on jalallisia versiota sekä upotettavia malleja. Jos terassillasi ei ole valmiina tasoa, johon grillin voi upottaa, jalallinen malli on järkevin valinta. Tarjolla on kaksi värivaihtoehtoa: musta ja punainen. Lisäksi meillä on laaja valikoima lisävarusteita, vaikkakin jokaisessa grillissä on myös kattava vakiovarustelu. Valikoimastamme löydät juuri makuusi sopivan hiiligrillin terassille tai pihalle. Autamme mielellämme oikean laitteen valinnassa!

Tule tutustumaan kesäkeittiöihin Tampereen showroomiin

Meillä on Tampereen showroomissa esillä laaja kattaus tarvikkeita, joilla loihdit tunnelmallisen ja toimivan kesäkeittiön. Keraaminen hiiligrilli nostaa kesäkeittiön ruuanlaiton tasoa, siinä missä esimerkiksi infrapunalämmitin kohottaa terassin tai lasitetun ulkotilan viihtyisyyttä. Saat samasta paikasta kaikki Suomen laadukkaimmat tuotteet rentouttavan kesäkeitaan loihtimiseksi. Meillä on varastossamme kattava valikoima Monolith hiiligrillejä, joten saat omasi nopealla toimituksella! Grilli on helppo asentaa käyttövalmiiksi. Tule käymään ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa. Voit myös ottaa yhteyttä soittamalla 010 2799 930 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pihano.fi.

Ota yhteyttä

Järjestys: