Monolith

Keraaminen hiiligrilli Monolith Junior Pro-Serie 2.0

Aito ja oikea keraaminen grilli!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 749,90
Alk. 31,25 € / kk
Määrä: kpl
Täydellinen Monolith Junior Pro-Serie 2.0 on uusin ja innovatiivisin keraaminen grilli. Monipuolinen kamado -grilli, jolla valmistat ruokaa vuoden ympäri! Monolith hiiligrilli on huoleton valinta, keraamisilla osilla on 10 vuoden takuu ja vakiovarustelumme on todella kattava.

Lisätietoja korkealaatuisista Monolith tuotteista TÄSTÄ
 
Toimitusaika varastossa
Käyttäjät ihanteellinen 3-8 henkilölle
Grillitason halkaisija 33 cm
Paino n.38 kg
Lämpöalue 70-400 astetta
Materiaalit korkealaatuinen lämmön- ja säänkestävä keramiikka
  ruostumaton teräs
Takuu 10 vuotta valmistajan takuuehtojen mukaisesti
Vakiovarusteet korkealaatuiset lämmönkestävät keraamiset osat
  Voit myös liittää lisävarusteena saatavan BBQ Guru ohjausyksikön suoraan grilliin!
  uusittu, valurautainen lämmönsäätöventtiili
  tukeva ja turvallinen grillivaunu lukittavilla pyörillä
  lämpömittari
  lämpösuoja palotilan alle
  lämmönjakaja telineellä
  grilliritilä RST
  uusittu savustuspurun syöttölaite RST
  grilliritilän nostin RST
Lisävarusteet Monolith Junior varusteet
Grillivarusteet Grilliharjat, -pihdit, pizzalapiot yms.
Maahantuoja Pihano Oy
Tekninen tuki ja lisätiedot asiakaspalvelu@pihano.fi tai 010 2799 930
Keraaminen MONOLITH grilli – täydellinen ulkokeittiö

Keraamisissa MONOLITH hiiligrilleissä yhdistyvät perinteisen grillin ja kiviuunin parhaat puolet. Grillaa, hauduta, paista, savusta... Miten ikinä haluatkin valmistaa ruokaa, keraaminen MONOLITH grilli mahdollistaa aina parhaan lopputuloksen. Mikäli haluat erittäin korkean lämpötilan täydellisen pihvin grillaamiseksi, tai savustat hitaasti suurempia määriä lihaa matalassa lämpötilassa - MONOLITH on sinun grillisi.

Kiviuunimainen MONOLITH hiiligrilli soveltuu erinomaisesti täydellisen pizzan tai leivän paistamiseen. Voit säätää lämpötilan 70°C ja 400°C välille Ainutlaatuisen suorituskykynsä ansiosta keraaminen MONOLITH grilli käyttää hyvin vähän energiaa tuottaakseen ja säilyttääkseen halutun lämpötilan. MONOLITH hiiligrilliä voidaan käyttää jopa 24 tuntia vain 2,5-3 kg:lla grillihiiliä. Ilmavirtaus MONOLITH hiiligrillin sisällä on erittäin pieni, koska happea tarvitaan vain hyvin vähän. Tämän ansiosta liha ei kuivu vaan säilyttää kosteutensa. Mikäli haluat grillata pikaisesti 2 pihviä, se ei ole ongelma. Savupiippuefektin ansiosta grillihiilet kuumenevat todella nopeasti. Korkeilla lämpötiloilla voit grillata pihvit. Tämän jälkeen voit säätää lämpötilaa ja sulkemalla ilma-aukot, hiilet tukahtuvat. MONOLITH hiiligrillissä, hiilten palotila on hyvin tiivistetty, joten hiillos tukahtuu nopeasti ja on valmiina seuraavaa käyttökertaa varten. Näin ollen grillihiiliäkin kuluu vähemmän.

Tämän keraamisen grillin ainutlaatuinen savustuspurun syöttöjärjestelmä antaa lihalle miellyttävän savuisen BBQ-maun ja tämä kaikki ilman kannen avaamista. Purut työnnetään kourua pitkin suoraan kuumien hiilten päälle.

MONOLITH hiiligrilli on valmistettu erittäin hyvin kuumaa kestävästä, korkealaatuisesta keramiikasta ja ruostumattomasta teräksestä. Kaksi käytännöllistä sivupöytää ovat täyttä bambua. Grillivaunu, kuten kaikki muutkin osat on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, jotka kestävät helposti keraamisen osan painoa. Tästä syystä voit siirtää MONOLITH hiiligrilliäsi puutarhassasi paikasta toiseen helposti ja turvallisesti.

Keraamisten osien erinomainen eristys ja nerokas ilmavirran säätely mahdollistavat helpon ja nopean lämpötilan säädön. Tästäkin syystä MONOLITH erottuu edukseen tavallisista grilleistä. Grillihiilien kulutus on jopa 25-50 % vähäisempää kuin perusgrilleillä. Keraaminen MONOLITH kamado saavuttaa tarvittavan lämpötilan erittäin nopeasti ja ainutlaatuisen savupiippuefektinsä ansiosta voit valmistaa ruokaa jo 15 minuutin kuluttua sytytyksestä. Näin ollen lämmitysvaihe on lyhyempi ja säästät taas hiiliä. MONOLITH hiiligrillin lämpötila keraamisen kuoren ulkopinnalla on huomattavasti alhaisempi kuin teräksestä valmistetuissa grilleissä - palovammojen mahdollisuus on siis häviävän pieni.

Keraamisten osien erinomainen lämmönkestävyys ja laadukas ruostumaton teräs ovat avainasemassa MONOLITH hiiligrillien helppohoitoisuudessa. MONOLITH grilliä voidaan käyttää niin kesällä kuin talvella. MONOLITH on täydellinen hitaasti haudutettuun, talviseen pataruokaan tai muhennokseen. Keraamiset MONOLITH grillit valmistetaan saksalaisella tarkkuudella ja ne ovat saksalaisten grilliammattilaisten kehittämiä, pitkäikäisiä grillituotteita.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.