Monolith

Keraaminen grilli Monolith Classic Complete -set musta

Aito ja oikea keraaminen grilli!

Täydellinen Monolith Classic Complete on ylivoimaisesti suosituin keraaminen grilli. Monipuolinen keraaminen grilli, jolla valmistat ruokaa vuoden ympäri! Grillaat, paistat tai savustat, voit olla varma, että Monolith hiiligrillillä onnistut! Keraamisella grillauksella on tuhatvuotiset perinteet, siksi se onkin paras tapa valmistaa ruokaa ulkona! Monolith hiiligrilli on huoleton valinta, keraamisilla osilla on 10 vuoden takuu ja vakiovarustelumme on todella kattava.

Maksuton toimitus!


Keraaminen Monolith grilli esite
Keraaminen Monolith grilli katalogi


Näin helppoa on ruuan valmistaminen Monolith -keraamisella grillillä!


1299,90 €
Alk. 54,16 € / kk
Määrä: kpl
Keraaminen Monolith grilli on markkinoiden monipuolisin ulkokeittiö, joka tuo maailman keittiöt kotiisi. Runsaan vakiovarustelunsa ansiosta pääset heti kokeilemaan erilaisia ruuanvalmistustapoja ja monipuolisilla lisävarusteilla syvennät osaamistasi entisestään.

Vakiovarusteet

lämmönkestävä keraaminen kuori, palotila ja palorengasvalurautainen lämmönsäätöventtiiligrillivaunu lukittavilla pyörilläkäytännölliset sivupöydät, bambualämpömittarilämpösuojahiilikori jakajallalämmönjakaja telineellägrilliritilä RSTlämpötaso RSTsavustuspurun syöttölaitetuhkakoukkugrilliritilän nostin
Lisävarusteet

pizzakivisuojahuppuvalurautaritiläwokkipannu RST-telineellägrilliritilät ylemmät RSTBuggy -vaunu
Toimitusaika

3-14 vrk
Mitat

LEV 59, SYV 71, KORK 78 cm
Mitat vaunun ja sivupöytien kanssa

LEV 120, SYV 71, KORK 120 cm
Grillitason halkaisija

46 cm
Paino

85 kg
Lämpöalue

70 – 400 astetta
Materiaalit

lämmönkestävä keramiikkaruostumaton terässivutasot ja nostokahva bambua
Käyttökausi

vuoden ympäri
Takuu

10 vuotta valmistajan takuuehtojen mukaisesti
Maahantuoja

Pihano Oy
Tekninen tuki ja lisätiedot

asiakaspalvelu@pihano.fi tai 010 2799 930
Keraaminen MONOLITH grilli – täydellinen ulkokeittiö

Keraamisissa MONOLITH hiiligrilleissä yhdistyvät perinteisen grillin ja kiviuunin parhaat puolet. Grillaa, hauduta, paista, savusta... Miten ikinä haluatkin valmistaa ruokaa, keraaminen MONOLITH grilli mahdollistaa aina parhaan lopputuloksen. Mikäli haluat erittäin korkean lämpötilan täydellisen pihvin grillaamiseksi, tai savustat hitaasti suurempia määriä lihaa matalassa lämpötilassa - MONOLITH on sinun grillisi.

Kiviuunimainen MONOLITH hiiligrilli soveltuu erinomaisesti täydellisen pizzan tai leivän paistamiseen. Voit säätää lämpötilan 70°C ja 400°C välille Ainutlaatuisen suorituskykynsä ansiosta keraaminen MONOLITH grilli käyttää hyvin vähän energiaa tuottaakseen ja säilyttääkseen halutun lämpötilan. MONOLITH hiiligrilliä voidaan käyttää jopa 24 tuntia vain 2,5-3 kg:lla grillihiiliä. Ilmavirtaus MONOLITH hiiligrillin sisällä on erittäin pieni, koska happea tarvitaan vain hyvin vähän. Tämän ansiosta liha ei kuivu vaan säilyttää kosteutensa. Mikäli haluat grillata pikaisesti 2 pihviä, se ei ole ongelma. Savupiippuefektin ansiosta grillihiilet kuumenevat todella nopeasti. Korkeilla lämpötiloilla voit grillata pihvit. Tämän jälkeen voit säätää lämpötilaa ja sulkemalla ilma-aukot, hiilet tukahtuvat. MONOLITH hiiligrillissä, hiilten palotila on hyvin tiivistetty, joten hiillos tukahtuu nopeasti ja on valmiina seuraavaa käyttökertaa varten. Näin ollen grillihiiliäkin kuluu vähemmän.

Tämän keraamisen grillin ainutlaatuinen savustuspurun syöttöjärjestelmä antaa lihalle miellyttävän savuisen BBQ-maun ja tämä kaikki ilman kannen avaamista. Purut työnnetään kourua pitkin suoraan kuumien hiilten päälle.

MONOLITH hiiligrilli on valmistettu erittäin hyvin kuumaa kestävästä, korkealaatuisesta keramiikasta ja ruostumattomasta teräksestä. Kaksi käytännöllistä sivupöytää ovat täyttä bambua. Grillivaunu, kuten kaikki muutkin osat on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, jotka kestävät helposti keraamisen osan painoa. Tästä syystä voit siirtää MONOLITH hiiligrilliäsi puutarhassasi paikasta toiseen helposti ja turvallisesti.

Keraamisten osien erinomainen eristys ja nerokas ilmavirran säätely mahdollistavat helpon ja nopean lämpötilan säädön. Tästäkin syystä MONOLITH erottuu edukseen tavallisista grilleistä. Grillihiilien kulutus on jopa 25-50 % vähäisempää kuin perusgrilleillä. Keraaminen MONOLITH kamado saavuttaa tarvittavan lämpötilan erittäin nopeasti ja ainutlaatuisen savupiippuefektinsä ansiosta voit valmistaa ruokaa jo 15 minuutin kuluttua sytytyksestä. Näin ollen lämmitysvaihe on lyhyempi ja säästät taas hiiliä. MONOLITH hiiligrillin lämpötila keraamisen kuoren ulkopinnalla on huomattavasti alhaisempi kuin teräksestä valmistetuissa grilleissä - palovammojen mahdollisuus on siis häviävän pieni.

Keraamisten osien erinomainen lämmönkestävyys ja laadukas ruostumaton teräs ovat avainasemassa MONOLITH hiiligrillien helppohoitoisuudessa. MONOLITH grilliä voidaan käyttää niin kesällä kuin talvella. MONOLITH on täydellinen hitaasti haudutettuun, talviseen pataruokaan tai muhennokseen. Keraamiset MONOLITH grillit valmistetaan saksalaisella tarkkuudella ja ne ovat saksalaisten grilliammattilaisten kehittämiä, pitkäikäisiä grillituotteita.
Arvostele tämä tuote

11.09.2017 - Pekka

Loistava tuote. Nyt ollut reilun kuukauden kovassa käytössä ja aina onnistuttu. Olen ennättänyt jo tekemään tavallista grillausta, pizzaa ja low and slow:ta mm. pulled porkia ja Brisketiä. Käyttö helppoa ja nopeaa etenkiin kun sytyttää looftlighterilla. (Vain noin 10min ja grillaamaan!)

28.06.2016 - nora

hienosti toimii ja varusteita riittävästi . vielä kun oppii kaikkia hienouksia käyttämään...

23.06.2016 - jani81

Tästä ei grilli paranne! Tykkään

01.08.2015 - sami

Monoliitillä kokkailu on ihan parasta kesähommaa