Garden lights

Kaukosäädin ja vastaanotin 12V, max.150W

Tyyliä ja tunnelmaa itse asentamalla!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 74,90
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Kaukosäätimen avulla voit ohjata ulkotilojen valaistusta helposti sisätiloista. Yhdelle kaukosäätimelle voit kytkeä jopa yhdeksän vastaanotinta, joten voit ohjata eri valaisinryhmiä erikseen. Esimerkiksi etupiha, takapiha, autokatos, sisäänkäynti, ajotie, kulkuväylät, terassi, parveke jne...
Garden Lights tuotevalikoimamme tarjoaa helpon ja turvallisen tavan toteuttaa näyttäviä pihapiirin valaistusratkaisuja itse asentamalla ilman sähköasentajaa.

12 voltin järjestelmä on helppo ja edullinen asentaa. Usein yksikin pistorasia riittää koko pihapiirin valaisemiseen. Kaapelointi on myös helppoa ja turvallista, riittää kun johdot on peitetty pinnan alle. Valaisimien tehosta riippuen kaapelointi voi olla jopa 80 metriä pitkä. Garden Lights ulkovalaistus on myös helposti muunneltavissa, maapiikkien ansiosta voit siirtää valaisimia tarpeen mukaan minne haluat.

Pihapiirin turvallisuus paranee entisestään liiketunnistimen tai hämäräkytkimen ansiosta ja kaukosäätimen avulla ohjaat helposti jopa yhdeksää erillistä ryhmää, kuten terassi, taka- tai etupihaa, kulkuväyliä, tunnelmavalaistusta tai miten ikinä haluat valaistuksesi ryhmittää.

 
Toimitusaika 3-5 vrk
Kaukosäädin 12V, yhdellä kaukosäätimellä voit ohjata jopa yhdeksää valaisinryhmää
Kantama n. 40 metriä avoimella alueella
Vastaanotin 12V, max.150W, useita 12V valaisimia voidaan kytkeä yhteen vastaanottimeen
IP-luokitus IP44, roiskevesitiivis
Takuu 3 vuotta
Muuta 12 voltin valaisinjärjestelmän suunnittelet ja asennat itse helposti ja turvallisesti ilman sähköasentajan taitoja. Garden Lights takaa näyttävän pihavalaistuksen kotiin ja mökille. Sähköasentajaa ei tarvita, koska kaikki valaisimet, muuntajat ja kaapelit on itse kytkettävissä. Valaisimet hyödyntävät kestävää ja energiatehokasta LED-teknologiaa. Kaikilla Garden Lights tuotteilla on 3 vuoden takuu.
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.