Garden lights

Hämäräkytkin ajastimella 12V, max.150W

Tyyliä ja tunnelmaa itse asentamalla!

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,90 3990
Alk. 8,95 € / kk
Määrä: kpl
Korkealaatuinen hämäräkytkin huolehtii valaistusjärjestelmästäsi automaattisesti sytyttäen valot hämärän aikaan ja sammuttaa aamulla valoisan aikaan. Valot voidaan myös ajastaa sammumaan 1-9 tunnin kuluttua syttymisestä mikäli valojen ei haluta palavan koko yötä. Lisäksi valot voidaan myös kytkeä kokonaan pois päältä tai jatkuvasti päälle. Hämäräkytkimen virrankulutus on 1W, joka tulee huomioida valaistusjärjestelmää suunniteltaessa.
Garden Lights tuotevalikoimamme tarjoaa helpon ja turvallisen tavan toteuttaa näyttäviä pihapiirin valaistusratkaisuja itse asentamalla ilman sähköasentajaa.
 
12 voltin järjestelmä on helppo ja edullinen asentaa. Usein yksikin pistorasia riittää koko pihapiirin valaisemiseen. Kaapelointi on myös helppoa ja turvallista, riittää kun johdot on peitetty pinnan alle. Valaisimien tehosta riippuen kaapelointi voi olla jopa 80 metriä pitkä. Garden Lights ulkovalaistus on myös helposti muunneltavissa, maapiikkien ansiosta voit siirtää valaisimia tarpeen mukaan minne haluat.
 
Pihapiirin turvallisuus paranee entisestään liiketunnistimen tai hämäräkytkimen ansiosta ja kaukosäätimen avulla ohjaat helposti jopa yhdeksää erillistä ryhmää, kuten terassi, taka- tai etupihaa, kulkuväyliä, tunnelmavalaistusta tai miten ikinä haluat valaistuksesi ryhmittää.
 
Toimitusaika 3-5 vrk
Kuormitus max.150W
Liitäntäjohto 1 metri
Toiminnot on/off, ajastin 1-9 tuntia
Virrankulutus 1W
IP-luokitus IP44, roiskevesitiivis
Takuu 3 vuotta (ei koske polttimoita)
Muuta 12 voltin valaisinjärjestelmän suunnittelet ja asennat itse helposti ja turvallisesti ilman sähköasentajan taitoja. Garden Lights takaa näyttävän pihavalaistuksen kotiin ja mökille. Sähköasentajaa ei tarvita, koska kaikki valaisimet, muuntajat ja kaapelit on itse kytkettävissä. Valaisimet hyödyntävät kestävää ja energiatehokasta LED-teknologiaa. Kaikilla Garden Lights tuotteilla on 3 vuoden takuu.
Lisätiedot 010 2799 930 tai asiakaspalvelu@pihano.fi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.