GARDEN LIGHTS - ASENNA PIHAVALAISTUKSESI HELPOSTI ITSE

Luo pihalle, terassille tai parvekkeelle miellyttävän turvallinen tunnelma 12 voltin Garden Lights ulkovalaisimilla.

Pihanon valikoimasta löydät nyt laajan valikoiman ulkokäyttöön soveltuvia 12V valaisimia, joiden ansiosta koko pihan valaistuksen suunnittelu ja asennus on helppoa. Samalla kun teet istutustyöt tai muuta puutarhanhoitoa, asennat myös Garden Lights ulkovalaistuksen.

Valaisimien asennukseen tarvitset haluamasi määrän käyttötarkoitukseesi soveltuvia valaisimia, tarvittavat kaapelit sekä muuntajan, jonka kytket vain tavalliseen pistorasiaan. Suunnitteluapua saat tietysti Pihanosta, asiakaspalvelu@pihano.fi tai 010 2799 930. Kesä ja alkusyksy ovatkin parasta valaisimien asennusaikaa, koska kaapeloinnit voit peittää kuorikatteen, koristekivien tai pintamaan alle eikä massiivisia kaivuutöitä tarvitse tehdä. Helppoa!

1. Valitse valaisimet

Voit valita haluamasi tuotteet laajasta tunnelma- ja puutarhavalaisimien valikoimastamme lisävarusteineen.

2. Valitse muuntaja

Valitse sopiva muuntaja valaisimien yhteenlasketun tehon perusteella. Vaihtoehtoina ovat 21W, 60W ja 150W mallit. Muuntajaksi kannattaa aina valita hieman tehokkaampi, jotta voit myöhemmin lisätä valaisimia tarpeesi mukaan.

3. Valitse liitäntäkaapelit

Valitse järjestelmääsi pääkaapelit, jakajat sekä jatkokaapelit. Muistathan, jos yhdeltä muuntajalta tulee kaapelointia yhteensä yli 30 metriä tai valaisimien yhteenlaskettu teho ylittää 35 wattia, valitse paksummat SPT-3W kaapelit.

Pihanon Garden Lights valaisinvalikoimasta löydät koko pihapiirin valaistusjärjestelmien lisäksi myös erilaisia tunnelmavalaisimia, kuten upean, aidon kiven muotoisen Flat -valaisimen, jonka väriä voit vaihtaa kaukosäätimellä. Tämä on todella näyttävä elementti terassille tai puutarhaan. Ball –valaisimet taas tuovat pyöreällä, pelkistetyllä muodollaan ja valkoisella värillään tyylikkään kontrastin luonnollisten värien ja muotojen joukkoon. Yhdistelemällä eri kokoisia Ball –valaisimia saat silmää hivelevän kauniita asetelmia puutarhaasi.

Tiesitkö, että Garden Lights -ulkovalaisimet sopivat myös 12 voltin aurinkopaneelijärjestelmään

Korkealaatuisen ja tyylikkään ulkovalaistuksen asennus onnistuu nyt myös kesämökkien pihoille ja poluille, laitureille sekä terasseille tai vaikka saunalle tai grillikodalle. Kytkentäkaapeli liitetään suoraan akulta tai katkaisimelta tulevaan johtoon erillisellä kierreliittimellä, jolloin muuntajaa ei tarvita. Tätäkin järjestelmää voit täydentää monipuolisilla lisävarusteillamme.

Miksi 12 voltin järjestelmä?

Turvallinen, voit tehdä asennustyöt itse eikä sähköasentajaa tarvita

Yksi pistorasia riittää usein koko pihapiirin valaistukseen.

Kaapelointi on helppoa ja turvallista eikä isoja kaivuutöitä tarvita

Valaisimien tehosta riippuen kaapelointi voi olla jopa 80 metriä pitkä

Maapiikillä asennetut valaisimet on helppo siirtää paikasta toiseen tarvittaessa

Liiketunnistimen ja hämäräkytkimen avulla parannat kotisi tai kesämökkisi turvallisuutta

Kaukosäätimellä voit ohjata jopa yhdeksää erillistä valaisinryhmää, kuten terassi, etupiha, autokatos, sisääntulo jne.

Tutustu tästä koko Garden Lights valikoimaamme ja suunnittele oma, näyttävä ulkovalaistuksesi.

Suunnitteluapua saat tarvittaessa asiakaspalvelu@pihano.fi tai 010 2799 930