Fatboy ulkokalusteet

Fatboy ulkokalusteet

Persoonalliset Fatboy-ulkokalusteet

Fatboy on tuonut viime vuosina markkinoille upean ja persoonallisen valikoiman erilaisia ulkokalusteita. Tarjolla on esimerkiksi ulkokäyttöön soveltuvia sohvia ja ruokaryhmiä sekä säkkituoleja ja riippumattoja rentoon oleiluun. Fatboy-ulkokalusteiden värimaailma on tunnetusti hyvin kattava, joten valikoimasta löytyy niin maanläheisiä värejä kuin kirkkaampia väriläiskiä jokaiseen tilaan. Pihanon showroomissa Tampereella on esillä Pohjoismaiden suurin Fatboy-valikoima, joten tule tutustumaan tai tilaa suoraan verkosta!

Luo upeita tiloja hauskoilla Fatboy-ulkokalusteilla

Fatboy-ulkokalusteet ovat persoonallisia, korkealaatuisia ja erittäin hyvin ulkokäyttöön soveltuvia. Hauskoilla tuotteilla loihdit kädenkäänteessä kesäisen olohuoneen pihalle, terassille tai parvekkeelle. Nautiskele kesästä rennosti riippumatossa tai järjestä puutarhajuhlat isommallekin porukalle tyylikkään ruokaryhmän ympärillä. Valikoimasta löytyy esimerkiksi tyylikkäitä alumiinisia Toni-sarjan ruokailuryhmiä ja kalusteita, jotka ovat säänkestäviä ja helppoja puhdistaa. Lisäksi tarjolla on moduuleista rakentuvia Paletti-sarjan ulkokalusteryhmiä, joiden pehmusteet valmistetaan laadukkaasta akryylikankaasta ja runko kestävästä teräksestä. Voit valita suoran tai kulmamallisen ratkaisun ja yhdistää siihen rahin tai pöytätason. Fatboylla on myös laaja valikoima aurinkovarjoja sekä pöytätasoja, joihin ne on helppo yhdistää.

Rentoa oleilua

Oletko jo tutustunut Fatboyn rentoakin rennompaan Rock´n Roll -keinutuoliin? Sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvaan keinutuoliin voidaan yhdistää Fatboyn perinteinen säkkituoli, jotta saavutetaan ultimaattisen pehmeät ja mukavat oltavat. Meiltä tilaat helposti myös Fatboy-riippumatot, jotka tekevät jokaisesta kesäpäivästä ikumuistoisen. Fatboy Headdemock on erittäin miellyttävä ja kestävä riippumatto ulkokäyttöön.

Sisälle ja ulos

Suurin osa Fatboyn tuotteista soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Voit siis viettää kesän ulkokäyttöön soveltuvassa säkkituolissa ja siirtää sen syksyn tullen piristämään kodin sisätiloja. Ulkokäyttöön soveltuvissa säkkituoleissa on uv-suojaus ja vedenpitävät saumat. Myös muut Fatboy-ulkokalusteet soveltuvat myös sisäkäyttöön. Jos tarvitset apua terassin, parvekkeen tai piha-alueen kalustamiseen ja sisustamiseen, opastamme mielellämme tilaan sopivien tuotteiden valinnassa. Fatboy-ulkokalusteet tuovat jokaiseen tilaan ripauksen leikkimielisyyttä ja iloa!

Järjestys: