Fatboy Toni ulkokalusteet

Fatboy Toni ulkokalusteet

Fatboy Toni on tyylikäs, tukeva ja kevyt, alumiinirakenteinen huonekalusarja ulko- ja sisäkäyttöön. Se on täydellinen valinta esimerkiksi lasitetun terassin tai parvekkeen kalustukseen. Toni-sarja on erittäin kestävä, joten se tuo iloa pitkälle tulevaisuuteen. Täysin huoltovapaat kalusteet tuovat elämään kaivattua helppoutta. Toni-sarja on pinottava, joten se soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi ravintolakäyttöön. Tutustu upeisiin värivaihtoehtoihin verkkokaupassamme tai tule käymään Tampereen showroomissa.

Fatboy Toni sopii joka tilaan

Fatboy Toni -ulkokalusteista löydät kaksi suurempaa pöytää 4-6 tai 6-8 hengelle. Lisäksi valikoimissa on pienempi parvekekoon pöytä. Tuolit saa joko käsinojilla tai ilman. Lisäksi sarjaan kuuluu kahdenistuttava penkki. Fatboy Toni on alumiinirakenteinen, pelkistetty ja suomalaiseen makuun sopiva kalustesarja. Värivaihtoehtoja on runsaasti maanläheisistä väreistä aina kirkkaankeltaiseen asti. Meiltä saat myös sarjaan sopivat istuinpehmusteet, joilla voit loihtia haluamasi ilmeen esimerkiksi terassille tai parvekkeelle.

Ominaisuudet

Fatboy Toni -kalusteet valmistetaan pulverimaalatusta, Axalta-pinnoitetusta alumiinista. Kyseessä on erittäin korkealaatuinen kalustesarja, joka on pitkäikäinen ja säänkestävä. Kalusteet ovat rakenteeltaan tukevia, mutta kevyehköjä, joten niitä on helppo siirtää paikasta toiseen. Fatboy Toni tarjoaa huoltovapaan ja pitkäikäisen vaihtoehdon esimerkiksi puisille terassikalusteille.

Kalusta koko piha Fatboyn tuotteilla

Fatboy tunnetaan laajasti säkkituoleistaan, mutta valikoima on kasvanut vuosikymmenten aikana ja tarjolla on nykyisin myös paljon muuta. Fatboy-tuotteilla ulkotilat voidaan kalustaa käytännössä kokonaan, sillä ruokailuryhmien ja säkkituolien lisäksi tarjolla on myös esimerkiksi sohvia, riippumattoja, aurinkovarjoja sekä valaisimia. Laaja värivalikoima antaa mahdollisuuden sekä maanläheiseen että räikeän iloiseen sisustukseen. Voit tulla tutustumaan erilaisiin Fatboy-tuotteisiin ja laajempiin kokonaisuuksiin Tampereen showroomiin. Tilaa tuotteet helposti verkkokaupasta tai jätä tarjouspyyntö, mikäli haluat neuvotella laajemmasta kokonaisuudesta.

Järjestys: