Fatboy Riippukeinut

Fatboy Riippukeinut

Fatboy-riippukeinut kesäfiilistelijälle

Fatboy-riippukeinu on suosittu tuote jokaisen kesäfiilistelijän terassille, parvekkeelle tai pihalle. Laadukas ja kestävä riippukeinu on mukavuudessaan vertaansa vailla. Se pysyy metallitankojen avulla avonaisena, joten siinä on mukava levähtää pidempiäkin aikoja. Riippukeinu on helppo siirtää tai ottaa mukaan kätevän kantokassin ansiosta. Valikoimissamme on ihania värisävyjä, joista löytyy sopiva malli jokaiseen tilaan. Tampereen showroomissa on esillä Pohjoismaiden suurin Fatboy-valikoima, joten tule tutustumaan tai tilaa suoraan verkosta!

Fatboy-riippukeinu tuo kesän

Fatboylla on oma uniikki tyylinsä, jonka tunnistaa kauas. Herkulliset värisävyt tuovat hauskuutta ja elämää tilaan kuin tilaan. Fatboy-riippumatto on kesäpihan katseenvangitsija, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Kestävä keinu kantaa jopa 1-3 henkilöä.

Riippukeinu on myös helppo ottaa mukaan esimerkiksi metsäretkelle, mökille tai festareille käytännöllisen kantokassin ansiosta. Sitä on myös helppo siirtää paikasta toiseen esimerkiksi sinne, missä aurinko milloinkin paistaa. Meiltä saat myös muut Fatboy-ulkokalusteet!

Korkealaatuiset materiaalit

Fatboy on tunnettu leikkisyyden lisäksi korkealaatuisista materiaaleista ja pitkästä käyttöiästä. Ulkokäyttöön suunnitellut tuotteet on tehty kestämään vaihtelevia sääolosuhteita ja kovaa käyttöä. Fatboy-riippumatto on valmistettu kestävästä likaa ja vettä hylkivästä polyesteristä tai akryylistä (Superb -malli). Kaikki Fatboy Headdemock riippukeinut ovat myös UV-suojattuja. Pehmusteena on 100 % polyesterikuitu ja tukeva runko valmistetaan pulverimaalatusta teräksestä.

Tilaa myös kätevä sääsuoja

Valikoimastamme löytyy myös kätevä sääsuoja, jolla Fatboy-riippukeinu pysyy siistinä, kuivana ja hyvässä iskussa pitkään. Etenkin siitepölyaikana ja sateella keinun suojaaminen on fiksua, mutta tuote on hyvä suojata myös jatkuvalta auringonpaisteelta, jotta värit säilyvät kirkkaina myös tulevina vuosina. Suojaaminen ja ajoittaiset huoltotoimenpiteet pitävät riippukeinun hyvässä kunnossa vuosikausia. Maton voi pestä haalealla saippualiuoksella. Vaikka kyseessä on ulkokäyttöön soveltuva ja säänkestävä tuote, kannattaa Fatboy-riippumatto varastoida talvikaudeksi puhtaaseen ja kuivaan sisätilaan.

Järjestys: