Fatboy Riippukeinut

Fatboy Riippukeinut

Fatboy-riippukeinu on suosittu tuote jokaisen kesäfiilistelijän terassille, parvekkeelle tai pihalle. Laadukas ja säänkestävä riippukeinu on mukavuudessaan vertaansa vailla. Se pysyy metallitankojen avulla avonaisena, joten siinä on mukava levähtää pidempiäkin aikoja. Riippukeinu on helppo siirtää tai ottaa mukaan kätevän kantokassin ansiosta.

Valikoimissamme on ihania värisävyjä, joista löytyy sopiva malli jokaiseen tilaan. Tampereen showroomissa on esillä Pohjoismaiden suurin Fatboy-valikoima, joten tule tutustumaan tai tilaa suoraan netistä!

Fatboy-riippukeinu tuo kesän

Fatboylla on oma uniikki tyylinsä, jonka tunnistaa kauas. Herkulliset värisävyt tuovat hauskuutta ja elämää tilaan kuin tilaan. Fatboy-riippumatto on kesäpihan katseenvangitsija, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Kestävä keinu kantaa jopa 1-3 henkilöä.

Riippukeinu on myös helppo ottaa mukaan esimerkiksi metsäretkelle, mökille tai festareille käytännöllisen kantokassin ansiosta. Sitä on myös helppo siirtää paikasta toiseen esimerkiksi sinne, missä aurinko milloinkin paistaa. Meiltä saat myös muut Fatboy-ulkokalusteet!

Järjestys: