Fatboy Paletti

Fatboy Paletti -kalusteryhmä terassille tai parvekkeelle

Fatboy Paletti on moduuleista rakentuva, laadukas, mukava ja näyttävä ulkokalusteryhmä. Helppojen liitäntäpalojen avulla voit luoda haluamasi kokonaisuuden terassille tai parvekkeelle. Paletti-sarjaan kuuluu suora ja kulmamallin istuinosa, rahi sekä pöytätaso. Yhdistele vapaasti tai valitse valmis ryhmä! Ilmaiset toimitukset kaikkialle Suomeen. Voit tulla tutustumaan tuotteisiin myös Tampereella sijaitsevaan showroomiimme!

Fatboy Paletti kestää aikaa ja käyttöä

Fatboy Paletti -kalusteet valmistetaan huippulaadukkaasta Olefin-akryylikankaasta, joka hylkii vettä ja likaa. Kalusteita voidaankin säilyttää ulkona ympäri vuoden ja lisäksi ne on helppo pitää puhtaana. Kangas on myös uv-suojattu, joten se ei haalistu auringossa. Runko valmistetaan Axalta-pinnoitetusta, pulverimaalatusta teräksestä. Kalusteiden pohjaosassa on puolestaan käytetty laadukasta kierrätysmuovia. Fatboy Paletti -kalusteet tuovat terassille tai parvekkeelle iloa ja viihtyisyyttä pitkäksi aikaa! Tuoteperhe soveltuu myös sisäkäyttöön.

Ominaisuudet

Fatboy Paletti -moduulisarja on ollut markkinoilla vasta joitakin vuosia, mutta sen suosio on kasvanut nopeasti niin pihoilla kuin parvekkeillakin. Nyt saatavilla on myös uusia värejä, jotka tuovat mukavan piristysruiskeen jokaiseen kohteeseen. Kalustesarjan istuimissa on miellyttävä istuma-asento ja istumakorkeus on mukavan matala, vain 45 cm. Sarja onkin saanut inspiraationsa suosituista kuormalavasohvista, joita monet tee-se-itse-rakentajat ovat virittäneet terasseilleen. Fatboy Paletti -sarja tarjoaa valmiita ulkokalustekokonaisuuksia tai mahdollisuuden koota juuri sellaisen kalustuksen kuin itse haluaa. Samankokoisista ja kevytrakenteisista moduuleista on helppo kasata oman näköinen kokonaisuus kätevien liitäntäpalojen avulla. Moduulit toimivat myös yksittäin.

Tutustu laajaan Fatboy-valikoimaan

Suorien ja kulmamallisten sohvaosien lisäksi Paletti -ulkokalustesarjaan kuuluu myös erivärisiä pöytätasoja, sohvatyynyjä ja tarvittaessa myös suojahuppu. Fatboy tarjoaa Paletti-sarjan lisäksi myös lukuisia muita kauniita kalusteita ja lisävarusteita sisälle ja ulos. Kalustat näppärästi Fatboyn ruokailuryhmällä, säkkituolilla, riippumatolla, aurinkovarjolla sekä muilla tuotteilla vaikka koko terassin kesäkuntoon. Tutustu tuotevalikoimaan verkkokaupassamme tai tule käymään Tampereen showroomissa!

Järjestys: