Fatboy Original Outdoor

Fatboy Original Outdoor säkkituoli ulos

Tilaa nyt Fatboy Original Outdoor säkkituoli ulkokäyttöön. Piristävien värivaihtoehtojen avulla vaihdat terassin tai parvekkeen ilmettä käden käänteessä. Fatboy ulkosäkkituoleissa käytetään Olefin -akryylikangasta, joka on korkealaatuinen ja kestävä. Hanki rentouttava ja piristävä väriläiskä terassillesi ilahduttamaan kaikenikäisiä kesänviettäjiä!

Nauti kesästä ja hanki säkkituoli ulos

Rentoudu korkealaatuisen ulkosäkkituolin syleilyssä terassilla, parvekkeella tai pihalla. Meillä on laaja valikoima värivaihtoehtoja, niin kirkkaita kuin hillitympiäkin värejä. Valitse juuri itsellesi sopiva piristysruiske tuomaan iloa ja eloa kesäpihalle. Meillä on myös valikoimissamme Rock´n´Roll-tuote, joka mahdollistaa Fatboy-säkkituolin muuntamisen rentouttavaksi keinutuoliksi! Myös keinutuoli sopii ulkokäyttöön. Ulkokäyttöön sopiva säkkituoli on erinomainen rentoutumiskeino aurinkoisena kesäpäivänä. Meillä on valikoimissamme myös muita laadukkaita Fatboy-tuotteita, joilla loihdit ympärillesi täydellisen kesäkeitaan. Fatboylta löytyy ulkokalusteita aina alumiinisista pöytäryhmistä pehmeisiin moduulisohviin, riippumattoihin, aurinkovarjoihin ja hauskoihin sisustuselementteihin. Värivalikoimassa ei ole säästelty! Tilaa Fatboy ulkosäkkituoli ja muut ihanat tuotteet kätevästi verkkokaupasta, ota meihin yhteyttä tai tule tutustumaan upeisiin tuotteisiin showroomiimme Tampereelle.

Ominaisuudet

Fatboyn punainen säkkituoli on ikoninen tuote, joka on valloittanut maailmaa jo vuosikymmenien ajan. Alkuperäisen säkkituolin suunnitteli helsinkiläinen sisustusarkkitehti Jukka Setälä vuonna 1998, ja tuotetta on kehitetty siitä alkaen moniin eri tarpeisiin. Fatboy Original Outdoor soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön, sillä siinä käytetty laadukasta Olefin –akryylikangasta, joka on pitkäikäinen, uv-säteilyä kestävä ja helppo pestä pesukoneessa. Ulkosäkkituolin kangas on myös pehmeämpi kuin alkuperäisen sisäkäyttöön sopivan säkkituolin nylon-kangas. Ulkosäkkituoli painaa 6,8 kg, joten sen paikkaa on helppo vaihtaa. Täytteenä on käytetty korkealaatuista polystryreeniä, jota saa verkkokaupastamme myös erikseen, mikäli vanha säkkituoli kaipaa lisätäytettä. Ulkosäkkituoleihin on saatavilla cover-up suojapussi esimerkiksi säilytystä varten.

Tilaa meiltä rento ja hauska ulkosäkkituoli

Fatboy ulkosäkkituolit sopivat lapsiperheisiin, mutta yhtä hyvin kaikille muillekin! Ne ovat myös loistavia lahjaideoita ja hauskoja sisustuselementtejä. Fatboy Original Outdoor säkkituoli sopii ulos ja sisälle, sillä se on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Sen vuoksi sitä voi käyttää ulkona jopa vuoden ympäri! Vaikka ulkokäyttöön sopiva kangas on UV-suojattu sekä vettä ja likaa hylkivä, sitä ei kuitenkaan kannata jättää pitkäksi aikaa vesisateeseen. Tilaa säkkituoli ulkokäyttöön suoraan verkkokaupastamme. Maksuton ja nopea toimitus!

Järjestys: