Fatboy Original

Fatboy Original säkkituoli

Fatboy Original säkkituoli on jo käsitteeksi muodostunut klassikko, joka kuuluu jokaiseen kotiin, työpaikalle tai vapaa-ajan asunnolle. Sisäkäyttöön tarkoitettu miellyttävä ja tyylikäs säkkituoli tarjoaa lukemattomia tapoja viettää aikaa ja rentoutua. Tarjolla on useita iloisia värivaihtoehtoja, joten Fatboy Original sopii sisustukseen kuin sisustukseen. Tutustu valikoimaan ja tilaa nopealla toimituksella verkkokaupasta!

Fatboy Original säkkituolin tarina

Ikoninen Fatboy Original on uuden ajan säkkituoli, jonka suunnitteli helsinkiläinen sisustusarkkitehti Jukka Setälä vuonna 1998. Aito ja alkuperäinen Fatboy Original on levinnyt ympäri maailmaa ja tuonut mainetta suomalaiselle muotoilulle. Jo klassikon arvon saavuttanut säkkituoli on toiminut vuosikausia väriläiskänä niin kotien kuin toimitilojenkin sisustuksessa. Monelle Fatboy onkin yhtä kuin punainen säkkituoli, vaikka se on paljon muutakin.

Ominaisuudet

Fatboy Original säkkituoli soveltuu vain sisäkäyttöön. Tuotteessa on suuret mittasuhteet, neliskulmainen muotoilu ja jykevä rakenne, joten siinä on mukava istua ja löhöillä. Pintamateriaalina on käytetty korkealaatuista nylonkangasta, joka on kestävää ja helppo pitää puhtaana. Täytteenä on käytetty polystyreeniraetta, joka auttaa pitämään säkkituolin muodossaan. Raetta voi ostaa lisävarusteena 100 litran pusseissa, mikäli vanhaan säkkituoliin kaivataan lisää täytettä. Säkkituolia on helppo siirtää, sillä se painaa vain 6,8 kg. Valikoimistamme löytyy myös Fatboy Original suojapusseja esimerkiksi varastoinnin ajaksi.

Fatboy tuoteperheen muut tuotteet

Fatboy on paljon muutakin kuin ikoninen punainen säkkituoli. Fatboy Original soveltuu vain sisäkäyttöön, mutta valikoimistamme löytyy myös Fatboy Original Outdoor, jota voidaan käyttää ja säilyttää myös ulkona. Valikoimissamme on myös paljon muita kangasvaihtoehtoja, kuten erittäin pehmeä Fatboy Original Slim Teddy ja 100% puuvillasta valmisettu Fatboy Original Stonewashed. Mikäli kaipaa säkkituolilla makoiluun vaihtelua, verkkokaupastamme löytyy myös hauska Rock’n’Roll -runko, jonka avulla perinteinen säkkituoli muuntuu keinutuoliksi. Fatboylla on tarjolla myös miellyttävä Haddemock-riippukeinu, joka on noussut kovaan suosioon kesäterasseilla. Tiesitkö, että Fatboy valmistaa myös ulkokalusteita? Voit siis sisustaa ja somistaa vaikka koko kesäterassin Fatboy tuotteilla. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme tai ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut isommasta kokonaisuudesta. Voit myös tulla tutustumaan valikoimaan Tampereen showroomiin!

Järjestys: