Fatboy Hotspot

Fatboy Hotspot

Fatboy Hotspot lämpöpeitto

Enää ei tarvitse siirtyä sisätiloihin, kun ulkona viilenee. Vedä yllesi uusi Fatboy Hotspot lämpöpeitto ja pidennä terassikautta roimasti syksyn puolelle. Suurikokoinen, supermiellyttävä lämpöpeitto on varustettu ladattavalla lämpöelementillä ja sitä voi käyttää myös ylisuurena, suljettavana kimonona. Lämpöpeiton sisään on mukava käpertyä esimerkiksi lasitetulla terassilla tai parvekkeella. Saatavilla on myös lämpötyynyjä samasta sarjasta. Tutustu ja tilaa omasi!

Lämpöpeiton ominaisuudet

Pehmoinen lämpöpeitto on valmistettu vettä ja likaa hylkivästä polyesteristä. Täytteenä on polyesterikuitua. Hotspot-peitto painaa 2 kg ja se soveltuu käytettäväksi sekä sisällä että ulkona. Valittavana on useita värivaihtoehtoja. Peiton sisällä olevassa lämpöelementissä on pitkäkestoinen, ladattava akku. Akku ja latauspiuha sisältyvät pakettiin. Lataus kestää noin kolme tuntia ja pitää peiton lämpimänä 3-9 tuntia, riippuen lämmitystehosta. Peiton voi puhdistaa kostealla liinalla tai pesemällä pesukoneessa 30 asteessa. Kaikki sähköosat täytyy poistaa peiton sisältä ennen pesua pakkauksen ohjeen mukaan. Hotspot-lämpöpeitto toimitetaan kätevässä pussukassa, joten sen voi ottaa helposti mukaan myös esimerkiksi mökille.

Lämpötyyny peiton kaveriksi

Tarjolla on myös kaksi erikokoista lämpötyynyä, Fatboy Lungo (40 x 55 x 17,5 cm) tai neliön mallinen Quadro (45 x 45 x 17,5 cm). Fatboy Hotspot lämpötyynyt on varustettu ladattavalla lämpöelementillä eli ne toimivat samalla periaatteella kuin peittokin. Ihanan pehmeä lämpötyyny luovuttaa miellyttävää lämpöä, joten pystyt nauttimaan ulkotiloista myöhään yöhön tai pitkälle syksyyn. Fatboy Hotspot tuotteet ovat myös pestävissä pesukoneessa.

Tilaa Fatboyn uutuus verkkokaupasta

Fatboy Hotspot on uutuustuote, joka soveltuu erinomaisesti Suomen lyhyehkön kesän jatkajaksi. Suurikokoisesta peitosta loihdit itsellesi mukavan pesän, jossa voit nautiskella terassielämästä pidempään. Peitto pysyy lämpimänä pitkään, joten iltojen viilennyttyä voit lämmitellä sen poimuissa tuntikausia. Tilaa Fatboy Hotspot kätevästi verkkokaupastamme. Tutustu myös valikoimamme muihin Fatboy-tuotteisiin, kuten riippukeinuihin, säkkituoleihin, ruokaryhmiin ja moduulikalusteisiin. Voit myös tulla tutustumaan laajaan valikoimaamme Tampereen showroomiin.

Järjestys: