Fatboy

Fatboy Headdepleck orange

Paikkasi auringossa?

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 249,00 329,00 €
Alk. 10,38 € / kk
Määrä: kpl
Fatboy® Headdepleck on kauan kaivattu, kestävä riippumatto terassillesi, cityparvekkeellesi tai vaikka metsäretkelle. Helposti mukaan otettavissa, koska voit pakata sen helposti repuksi. Valitse omasi upeista värisävyistä!

Maksuton toimitus, tilaa heti!

 
Takuuvarman stressinpoistajan maineen saavuttanut Fatboy Headdepleck on valmistettu ulkokäyttöön soveltuvista, kestävistä materiaaleista ja sen ansiosta onkin erittäin mukava ja tyylikäs riippumatto kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Fatboy Headdepleckia voit käyttää pihalla, terassilla tai parvekkeella tai ota kesäpäivänä mukaan vaikka metsään.

Fatboy tuotteitamme saat useassa, toinen toistaan upeammassa värissä, joten tila kuin tila muuttaa ilmettään uuden Fatboyn ansiosta. Tuotteet kannattaa varastoida puhtaana, kuivassa ja viileässä sisätilassa. Vaikka tuote on ulkokäyttöön suunniteltu, kannattaa se silti suojata jatkuvalta auringonpaisteelta, lumelta tai sateelta.

 
Toimitusaika 1-4 vrk
Mitat LEV 116,5, PIT 245 cm, kiinnitysliinojen etäisyys 300-450 cm
Materiaalit matto kestävää ja vettähylkivää polyesteria, pehmusteena 100 % polyesterikuitu, kiinnitysliinat polyesteria ja ruostumatonta terästä, mukana tukevat seinäkiinnikkeet
Kestävyys 150 kg
Paino 7,35 kg
Pakkauskoko LEV 58, KORK 108, SYV 23 cm
Pesuohje haalea saippualiuos
Varastointi kuivassa sisätilassa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.